Κεντρική Basket League Άρης Χωρίς τρεις ο Άρης

Χωρίς τρεις ο Άρης

panathinaikos pao aris jumpball

panathinaikos-pao-aris-jumpball

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (9/5) τον Παναθηναϊκό στον τρίτο αγώνα της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Basket League, με τον Δημήτρη Πρίφτη να μην έχει στη διάθεσή του τρεις παίκτες.

Εκτός από τον Τζαμέλ Χάγκινς, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία μετά την ολική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου που υπέστη, ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” δεν υπολογίζει για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στις υπηρεσίες του Βασίλη Ξανθόπουλου και του Θόδωρου Ζάρα. Ο 32χρονος πλέι μέικερ συνεχίζει να νοσηλεύεται λόγω υψηλού πυρετού, ενώ ο 29χρονος γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό. Στον αντίποδα, επέστρεψε στη δράση ο Νίκος Δίπλαρος, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

“Έχουμε μπροστά μας ακόμα έναν πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η προσπάθειά μας γίνεται ακόμα δυσκολότερη λόγω των αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, τα οποία περιορίζουν τις λύσεις μας και μάλιστα σε αγώνες που γίνονται ανά δύο μέρες.

Για να είμαστε ανταγωνιστικοί πρέπει να προσπαθήσουμε να βγάλουμε ενέργεια και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ όπως έγινε στον δεύτερο αγώνα. Επίσης, να “διαβάσουμε” σωστά και να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση, ευστοχία στο μακρινό σουτ, αλλά και να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη που δίνουν εύκολα καλάθια στον αντίπαλο. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας η οποία μας δίνει μία έξτρα δύναμη και περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου μας, όπως συμβαίνει όλη τη χρονιά”, δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…