Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Αρχίζει μία νέα εποχή στην Ευρωλίγκα”

“Αρχίζει μία νέα εποχή στην Ευρωλίγκα”

bertomeu

bertomeu

Στην αρχή μίας νέας εποχής της Ευρωλίγκας από τη νέα σεζόν αναφέρθηκε ο ισχυρός άνδρας της διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου κατά τη συνέντευξη του φάιναλ φορ του Βερολίνου.

“Είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε μια εξαιρετική σεζόν, με πολύ σασπένς και διασκέδαση. Σήμερα έχουμε τέσσερις ομάδες που αναμφίβολα είναι αυτές που άξιζαν να φτάσουν εδώ. Έχουμε διαφορετικού τύπου ομάδες σε αυτό το Final Four, όπως την πολύπειρη ΤΣΣΚΑ και την πρωτάρα Λοκομοτίβ. Το Final Four θα έχει τεράστια απήχηση σε όλο τον κόσμο, με την εικόνα να φτάνει σε περίπου 200 χώρες. Οι φίλαθλοι είναι στο επίκεντρο όλων των κινήσεών μας. Γι’ αυτό του χρόνου θα καθιερώσουμε τη νέα Ευρωλίγκα. Είμαστε στο τέλος μιας εποχής και στην αρχή μιας νέας. Από τον Οκτώβριο θα έχουμε μια μεγάλη ευρωπαϊκή λίγκα που θα παίζουν μεταξύ τους οι ομάδες κάθε εβδομάδα. Ήταν η μεγαλύτερη απόφαση που πήραν οι ομάδες”, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

“Δεν θα αποπροσανατολιστούμε από διαφωνίες και θα εστιάσουμε μόνο σε ό,τι έχει σημασία για τους φιλάθλους μας: μεγάλους παίκτες, προπονητές, μια καλή οργάνωση και όμορφο θέαμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ. Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησ…