Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Το τελευταίο εντός έδρας;”

“Το τελευταίο εντός έδρας;”

charis giannopoulos rethimno

charis giannopoulos-rethimno

Το Ρέθυμνο υποδέχεται αύριο (2/4) τον Άρη, με τον Χάρη Γιαννόπουλο να αναρωτιέται στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, αν το αυριανό παιχνίδι θα είναι το τελευταίο εντός έδρας των κρητικών. Εάν η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου καταφέρει να κερδίσει τους “κιτρινόμαυρους”, τότε θα έχει σημαντικές πιθανότητες να κατακτήσει την 8η θέση και να μπει στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Με αυτά και μ’ αυτά φτάσαμε προς το τέλος της αγωνιστικής σεζόν της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από την 8η θέση (υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα της 7ης με συνδυασμό αποτελεσμάτων), καθώς το παιχνίδι με τον Άρη το Σάββατο κι αυτό της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό δεν είναι και τα πιο εύκολα. Είχαμε την ευκαιρία να πάμε πιο ψηλά αλλά η αδράνεια που είχαμε στα εκτός έδρας παιχνίδια μας στοίχισε.

Όταν σε όλη τη χρονιά έχεις κερδίσει μόνο ένα παιχνίδι εκτός έδρας δεν μπορείς να ελπίζεις για πλέι οφ. Παρ’ όλα αυτά εμείς είμαστε εδώ για ένα και μόνο λόγο. Για την έδρα μας. Δεν περνάει κάνεις εύκολα μέσα από το “Μελίνα Μερκούρη” και θα φροντίσουμε να το κρατήσουμε για ακόμα ένα ματς και να κλείσουμε το δεύτερο γύρο μόνο με νίκες μέσα στην πόλη μας. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον κόσμο που μας στήριξε και είμαι σίγουρος πως αυτό θα κάνει και με τον Άρη.

Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια ακόμα χαρά στους φίλους της ομάδας μας και να κάνουμε αυτό που πρέπει για μια θέση στην 8άδα, εκεί όπου αξίζει και πρέπει να βρίσκεται το Ρέθυμνο Cretan Kings“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…