Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα” (vid)

“Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα” (vid)

sloukas

sloukas-fener-real-madridΟ Κώστας Σλούκας φιλοξενήθηκε στο Euroleague magazine κι αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για χάρη της Φενέρμπαχτσε, στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στη σχέση του με το ποδόσφαιρο και στο πώς στράφηκε στο μπάσκετ.

Ο 25χρονος πόιντ γκαρντ της “Φενέρ“, μάλιστα, τόνισε πως ένα παιδικό όνειρό του έγινε πραγματικότητα, καθώς αγωνίζεται -πια- υπό τις οδηγίες του “Ζοτς“.

“Δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση. Το σκέφτηκα αρκετά, αλλά είμαι 100% σίγουρος για ό,τι έκανα. Θα είμαι στη Φενέρμπαχτσε για τα επόμενα τρία χρόνια και θέλω να πετύχω όλους τους στόχους με αυτή την ομάδα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γι’ αυτό” υποστήριξε, αρχικά, ο Σλούκας.

Σχετικά, δε, με τον κόουτς Ομπράντοβιτς: “Είναι κι αριθμητικά ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην Ευρωλίγκα. Επίσης, είναι εξαιρετικός άνθρωπος, πολύ καλός προπονητής κι όχι μόνο λόγω τίτλων. Μου αρέσει ο τρόπος που καταλαβαίνει το μπάσκετ. Πριν από χρόνια ονειρευόμουν να με προπονήσει εκείνος. Προτού καν αγωνισθώ στον Ολυμπιακό. Το όνειρό μου, όταν ήμουν παιδί, έγινε πραγματικότητα“.

Για τη σχέση του με το ποδόσφαιρο και το πώς κατέληξε στο μπάσκετ: “Μου άρεσε πολύ το ποδόσφαιρο κι έπαιζα αρκετά. Ήμουν ψηλός, όμως, και δεν μπορούσα να βρω μεγάλα ποδοσφαιρικά παπούτσια. Στράφηκα, έτσι, στο μπάσκετ. Από την ηλικία των δέκα ετών και μετά, είπα πως αυτό θα κάνω, αυτό είναι το άθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…