Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θα λείψει ο Διαμαντίδης”

“Θα λείψει ο Διαμαντίδης”

dimitris diamantidis first team 2006 07 eb06

dimitris-diamantidis-first-team-2006-07-eb06

Η Ευρωλίγκα εντάσσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη -κι επίσημα- στο πάνθεον της σε λίγη ώρα. Ο εκτελεστικός διευθυντής και πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Τζόρντι Μπερτομέου, βρίσκεται στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και -όπως ήταν φυσικό- αποθέωσε τον εμβληματικό αρχηγό του “Τριφυλλιού“, μέσω της κάμερας της ΕΡΤ.

“Είμαστε περήφανοι που έχουμε την ευκαιρία να βάλουμε τον Διαμαντίδη στο γκρουπ των θρύλων, το αξίζει. Ο Δημήτρης είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία μας. Είναι τιμή μας να έχουμε τον Διαμαντίδη μαζί μας. Η συνεισφορά του στο παιχνίδι είναι κάτι που πρέπει να τιμήσουμε. Θα λείψει ο Διαμαντίδης, αλλά όλοι πρέπει να θυμούνται τη συνεισφορά του” επεσήμανε αρχικά για να προσθέσει:

“Ο Διαμαντίδης είναι ένας από τους αγαπημένους μου. Δεν θα πω ότι είναι ο αγαπημένος μου, δεν είναι σωστό. Αλλά πριν από 15 χρόνια είχα δει τον Διαμαντίδη και πάντα ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά εντός και εκτός παρκέ. Αυτοί οι χαρακτήρες είναι σημαντικοί για εμάς. Όλοι πρέπει να έχουν αυτούς τους παίκτες για παράδειγμα.

Είναι τιμή μου που είχαμε τον Διαμαντίδη στην Ευρωλίγκα και θέλω να τον ευχαριστήσω. Θα ήθελα να τον δω για πολλά χρόνια στο παρκέ, αυτό είναι δεν είναι δυνατόν όμως. Έτσι, θα ήθελα να τον έχουμε για πολλά χρόνια μαζί μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…