Κεντρική Ασίστ Shadow Στην Κρήτη για καλό σκοπό ο Νίκος Γκάλης

Στην Κρήτη για καλό σκοπό ο Νίκος Γκάλης

Tournoua Allilegiis

Tournoua Allilegiis

Ετοιμάζει βαλίτσες για Χανιά ο Νίκος Γκάλης καθώς στα τέλη του Απριλίου θα έρθει στα Χανιά,καλεσμένος των διοργανωτών του εργασιακού τουρνουά “Αλληλεγγύης”.

Πρόκειται για το τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν οι ομάδες του εργασιακού μπάσκετ και στόχος είναι να μαζευτούν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για άπορους συνανθρώπους μας.

Οι διοργανωτές του “Αλληλεγγύης” και ο κυρίως, ο Κωστής Ζουριδάκης που είναι εκ των εμπνευστών ήρθαν σε επικοινωνία με τον Νίκο Γκάλη προσκαλώντας τον να δώσει το “παρών” στους τελικούς που θα γίνουν 23-24 Απριλίου, μια εβδομάδα πριν το Πάσχα. Η απάντηση ήταν θετική σε πρώτο επίπεδο.

Η συγκυρία μάλιστα είναι σημαντική αφού στο τουρνουά θα παίξει σε αγώνας επίδειξης η ομάδα “Nick Galis” που αποτελείται από παίκτες βετεράνους με σημαντικότατη καριέρα σε Εθνικές κατηγορίες. Ανάμεσά τους, ο πρωταθλητής Ευρώπης του 1996 με τον Παναθηναϊκό, Τζανής Σταυρακόπουλος!

Αν, εν τέλει, επισφραγισθεί η άφιξη Γκάλη στα Χανιά τότε θα πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα events των τελευταίων χρόνων!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…