Κεντρική NBA “Πυραυλοκίνητη” πρεμιέρα για Ουόριορς (vid)

“Πυραυλοκίνητη” πρεμιέρα για Ουόριορς (vid)

curry beverley warriors rockets playoffs

curry-beverley-warriors-rockets-playoffs

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα των Ουόριορς και στα πλέι οφ, καθώς ισοπέδωσαν τους προβληματικούς Ρόκετς με 104-78 στο Game 1 της σειράς. Το σκορ είχε διαμορφωθεί στο 33-15 στην πρώτη περίοδο και η συνέχεια έμοιαζε προδικασμένη.

Ο Στεφ Κάρι σημείωσε 24 πόντους με 5/7 τρίποντα και δεν επηρεάστηκε από την σκληρή και αρκετές φορές αντιαθλητική άμυνα του Πάτρικ Μπέβερλι, ο Κλέι Τόμσον (16π.) αποτέλεσε το “δεύτερο βιολί” και ο Ντρέιμοντ Γκριν (12π.-10ρ.-4ασ.-4κοψ.) έκανε -ως συνήθως- τα πάντα. Από τους αποκαρδιωτικούς Ρόκετς, ξεχώρισαν οι Τζέιμς Χάρντεν (17π. με 3/5 τρ.) και Ντουάιτ Χάουαρντ (14π.-11ρ.).

Παραλίγο αυτοκτονία
millsap-hawks-celtics-playoffs

Οι Χοκς είχαν φθάσει να προηγούνται ακόμα και με 19 πόντους όμως οι σκληροτράχηλοι Σέλτικς του Μπραντ Στίβενς βρήκαν τον τρόπο να επιστρέψουν και η αναμέτρηση έγινε ένα φοβερό ντέρμπι στα τελευταία λεπτά. Εν τέλει, τα “γεράκια” απέφυγαν την αυτοκτονία και υπερασπίστηκαν την έδρα τους, επικρατώντας με 102-101.

Ο Αλ Χόρφορντ (24π.-12ρ.) ηγήθηκε και οι Τζεφ Τιγκ (23π.–ρ.12ασ.), Κεντ Μπέιζμορ (23π.-8ρ.) τον πλαισίωσαν. Από τους “κέλτες“, κορυφαίοι ήταν οι Αϊζέια Τόμας (27π.-8ασ.) και Έιβερι Μπράντλεϊ (18π.), ο οποίος ωστόσο αποχώρησε τραυματίας με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο.

“Κεραυνοί” όνομα και πράγμα
westbrook-thunder-mavericks-playoffs

Σαρωτική η αφετηρία των Θάντερ στα φετινά πλέι οφ καθώς διέλυσαν τους Μάβερικς με 108-70! Οι Τεξανοί δεν κατόρθωσαν να φανούν ποτέ ανταγωνιστικοί και η αναμέτρηση είχε ολοκληρωθεί από το ημίχρονο, ουσιαστικά, όταν η διαφορά είχε φθάσει στο +26 (59-33).

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ (39π.-5ρ.-11ασ.) ήταν ασταμάτητος, ο Σερζ Ιμπάκα (36π.-9ρ.) τον μιμήθηκε και ο Κέβιν Ντουράντ (28π.-5ρ.-5ασ.) τους ακολούθησε. Εκ του Ντάλας, ο Ντιρκ Νοβίτζκι (18π.-4ρ.) αποτέλεσε τον μοναδικό διακριθέντα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…