Κεντρική Basket League Άρης Ο αμφίβολος Μακ Νιλ και ο ξεκάθαρος Σίμτσακ

Ο αμφίβολος Μακ Νιλ και ο ξεκάθαρος Σίμτσακ

aris jerel mcneal

aris-jerel-mcnealΟ Άρης θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες του κόντρα στην Κηφισιά, όμως ο κόουτς Πρίφτης δεν είναι ακόμα σε θέση να γνωρίζει αν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τζέρελ Μακ Νιλ, όσον αφορά το ματς του Σαββάτου.

Ο Αμερικανός άσος έχει ακόμα ενοχλήσεις στον καρπό του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως βρίσκεται εκτός προπονήσεων.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Σίμτσακ έδωσε την δική του οπτική στην επίσημη ιστοσελίδα των Θεσσαλονικέων: “Η Κηφισιά είναι καλοδουλεμένη ομάδα, με καλό υλικό, που βάζει δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους της. Κερδίσαμε τρεις φορές σε ισάριθμους αγώνες απέναντί της, μας δυσκόλεψε σε όλες τις αναμετρήσεις.

Στους δύο εντός έδρας αγώνες μας, κερδίζαμε με διαφορά τεσσάρων πόντων στο 30’, πριν ξεσπάσουμε στο τέλος, ενώ πρόσφατα στο Ζηρίνειο κερδίσαμε με ένα σερί 8-0 στα τελευταία δευτερόλεπτα. Όλα αυτά δείχνουν ότι στην αναμέτρηση του Σαββάτου (23/04) πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, ξεκινώντας όπως πάντα από την άμυνα. Στόχος μας είναι σαφώς να τελειώσουμε την υπόθεση πρόκριση, ώστε να μη χρειαστεί τρίτος αγώνας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…