Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να δώσουμε το 100%”

“Να δώσουμε το 100%”

djordjevic

djordjevicΟ Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει, αύριο (13/04, 21:45), στη Βιτόρια, τη Λαμποράλ Κούτσα, στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης για τα πλέι οφ. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, δε, εξήρε τον Γιάννη Μπουρούση, ενώ τόνισε πως άπαντες πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

“Δύο από τα στοιχεία, τα οποία χαρακτηρίζουν τη Λαμποράλ, είναι η ενέργεια κι η αθλητικότητά της. Είναι τα στοιχεία, που την “εκφράζουν” στην άμυνα και στην επίθεση.

Ο Μπουρούσης είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Κάνει εξαιρετική σεζόν, είναι η αλήθεια, αλλά είναι ένας παίκτης, όπως οι υπόλοιποι. Δεν πρέπει να εστιάσουμε στον Μπουρούση και να ξεχάσουμε τους άλλους παίκτες. Η Λαμποράλ έχει πολλούς καλούς παίκτες, όπως τον Μπερτάνς, τον Μπλάζιτς και τον Χάνγκα. Πρόκειται για μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που δικαίως βρίσκεται εδώ”.

Προσέθεσε, δε, ότι: “Είμαστε όλοι αποφασισμένοι να πετύχουμε τον στόχο μας. Θα πρέπει άπαντες να καταλάβουν πως θα πρέπει να έχουν το μέγιστο επίπεδο προσπάθειας της καριέρας τους. Μόνο έτσι θα κερδίσουμε. Μόνο αν όλοι οι παίκτες, που θα αγωνισθούν, δώσουν το 100% των δυνάμεών τους”.

Ο Τζέιμς Φελντέιν, από την πλευρά του, υποστήριξε: “Πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι τους και τους αιφνιδιασμούς, από τους οποίους παίρνουν πολλούς πόντους, κυρίως, από τους Άνταμς και Τζέιμς. Επομένως, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το δικό τους και να σταματήσουμε την καλή κυκλοφορία της μπάλας που έχουν.

Είμαστε εδώ για να πάρουμε δύο νίκες. Θα ξεκινήσουμε με την πρώτη, αλλά ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι η Λαμποράλ Κούτσα, ειδικά στην έδρα της. Έχουν χάσει μόλις μία φορά, από τον Ολυμπιακό. Επομένως, θα αρκεστούμε και στη μία νίκη, ώστε να πάμε πίσω στο ΟΑΚΑ, έχοντας πια το πλεονέκτημα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…