Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Μονιμοποιείται το δίδυμο

Μονιμοποιείται το δίδυμο

tavoulareas kiriakos

tavoulareas-kiriakos

Τόσο καιρό φωνάζω για ένα excel, αλλά στην ΚΕΔ/ΕΟΚ ακόμα πανηγυρίζουν για την ανακάλυψη του τροχού, δεν έχουν φτάσει τόσο μακριά. Θα ανακαλύψουν τα κομπιούτερ στην επόμενη χιλιετία, στην επόμενη ζωή, σ’ ένα παράλληλο σύμπαν. Ως τότε θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να καταστήσουν αναξιόπιστα τα πρωταθλήματα.

Εμείς δεν γράφουμε τίποτα στην τύχη. Την περασμένη εβδομάδα, στη συνάντηση Χαρίλαος Τρικούπης – Απόλλων Σμύρνης (76-69), για τον 1ο όμιλο του Νότου στη Γ’ Εθνική, είχαν οριστεί ως διαιτητικό δίδυμο οι Κωνσταντινίδου – Καρπάνος.

Διαβάσαμε τους διαιτητές αυτής της αγωνιστικής και στο ματς της Κορίνθου (ΚΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης) ω του θαύματος έχουμε και πάλι διαιτητικό δίδυμο Κωνσταντινίδου – Καρπάνος. Μπορεί και να το μονιμοποιήσουν. Να ρωτά κανείς την Ελένη Κωνσταντινίδουτι κάνεις στη ζωή σου;” και να απαντά “σφυρίζω αγώνες του Απόλλωνα“.

Αφήστε, δε, που πρέπει ο Ηλίας Καρπάνος να πιάσει κι ένα σπίτι στην Αθήνα, να μην ταλαιπωρείται με την εθνική Αθηνών – Πατρών, που λόγω έργων είναι βασανιστικό το πήγαινε – έλα (αν κι ως τώρα οι αγώνες του Απόλλωνα που σφυρίζει είναι εκτός έδρας, αλλά στο επόμενο θα είναι εντός).

Αυτή τη φορά θαρρώ ότι η ΚΕΔ/ΕΟΚ ξεπέρασε τον εαυτό της. Γιατί να πέσει ένας διαιτητής δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στην ίδια ομάδα είναι απαράδεκτο μεν, αλλά πες ότι το συνηθίσαμε. Μα το δίδυμο, ίδιο, σε αγώνα της ίδιας ομάδας;

Προφανώς τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής δεν είχαν χρόνο να μελετήσουν τους ορισμούς της περασμένης εβδομάδας. Ο ένας τραβάει φωτογραφίες για λογαριασμό του αγράμματου, ο άλλος του στέλνει (;) μηνύματα για να τον προβάλλει, με τα πρωταθλήματα -και δη της Γ’ εθνικής– θα ασχοληθούν;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …