Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Μεγάλη επιτυχία η είσοδος στα πλέι οφ”

“Μεγάλη επιτυχία η είσοδος στα πλέι οφ”

skourtopoulos

skourtopoulos

Το Ρέθυμνο θα ολοκληρώσει αύριο (13/4) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι κρητικοί έχουν εξασφαλίσει την είσοδο τους στα πλέι οφ και θα αγωνιστούν χωρίς άγχος απέναντι στους Πειραιώτες, προσπαθώντας για το καλύτερο, όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Γιαννόπουλο και Χάροου, τις θέσεις των οποίων θα καλύψουν ο νεαρός Γιάννης Πατάτας και ο Δημήτρης Τζαγκαράκης από την εφηβική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Είμαστε ευχαριστημένοι και δικαιωμένοι κατά κάποιο τρόπο με την είσοδο μας στα πλέι οφ γιατί για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στην 8άδα έγινε πολύ σκληρή δουλειά στον β’ γύρο. Η ομάδα ανταποκρίθηκε και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο πλασάρισμα. Παρ’ όλα αυτά σε σχέση με το ξεκίνημα θεωρώ πως είναι μεγάλη επιτυχία ότι η ομάδα κατάφερε να προσπεράσει κάποιους άλλους και να είναι σήμερα στην θέση των πλέι οφ.

Το αυριανό παιχνίδι για μας είναι πολύ δύσκολο και σχεδόν διαδικαστικό, ενώ θα κατεβούμε και με μία σύνθεση ανάγκης. Έχουμε κάποιες απουσίες λόγω τραυματισμών αλλά θα το προσπεράσουμε εύκολα και θα προσπαθήσουμε να είμαστε αξιοπρεπείς όπως πάντα και να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Όμως, εκ των πραγμάτων είναι μία δύσκολη αποστολή. Θα κοιτάξουμε λιγάκι τα πλέι οφ και ιδιαίτερα το παιχνίδι που θα παίξουμε στο Ρέθυμνο. Να είμαστε 100% έτοιμοι και με πλήρες ρόστερ για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα τελευταίο καλό ματς για τους φιλάθλους μας και για την ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…