Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ένα βήμα κάθε φορά, πρέπει να παλέψουμε”

“Ένα βήμα κάθε φορά, πρέπει να παλέψουμε”

djordjevic1

djordjevic

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τοποθετήθηκε για την αυριανή (19/4) κρίσιμη τρίτη αναμέτρηση με τη Λαμποράλ Κούτσα, για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως υπάρχει πίστη για την ανατροπή, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα πρέπει να κάνει ένα βήμα κάθε φορά.

“Είναι μόνο ένα παιχνίδι. Υπάρχει το αυριανό ματς και μετά θα σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Ένα βήμα κάθε φορά. Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε την ιστορία και τη στατιστική, που εσάς αρέσει πολύ. Πρέπει να σκεφτούμε τη δουλειά μας που είναι να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι”, ανέφερε αρχικά ο Τζόρτζεβιτς.

Για τα στοιχεία που θα επέλεγε να αλλάξει από τα δύο πρώτα παιχνίδια: “Πρέπει να επιλέξω πολλά πράγματα από το δεύτερο παιχνίδι. Θέλω να ξεχάσω πολλά πράγματα από το πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω ότι στο δεύτερο ματς βγήκαμε έξω πιο δυνατά, για να παλέψουμε, που είναι η μαγική λέξη για μας. Πρέπει να παλέψουμε ξανά, να παίξουμε σκληρά και σε αυτό ποντάρω ότι μπορούμε να κάνουμε. Δεν πρέπει να τους κάνουμε δώρα, όπως κάναμε πολύ στα δύο πρώτα παιχνίδια”.

Για το αν οι παίκτες πιστεύουν στην πρόκριση: “Ασφαλώς έχουν πίστη. Είμαστε περήφανοι που έχουμε αυτή την υποστήριξη από τον κόσμο. Μας αρέσει να παίζουμε στο γήπεδό μας, τους χρειαζόμαστε και με την ενέργεια που θα μας δώσουν θα μας βοηθήσουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκραντ, με Σερέλη στον πάγκο του

Με Σερέλη και χωρίς Γκαρντ κόντρα στο Περιστέρι. Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί …