Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Χρονιά υπέρβασης”

“Χρονιά υπέρβασης”

Likogiannis

Likogiannis

Ο Κολοσσός δεν κατάφερε να εμφανιστεί ανταγωνιστικός για μεγάλη διάρκεια κόντρα στον Άρη και έφυγε ηττημένος από το Αλεξάνδρειο. Πλέον επικεντρώνεται στη σειρά των πλέι οφ ενάντια στον Παναθηναϊκό με τον Άρη Λυκογιάννη να χαρακτηρίζει επιτυχημένη την πορεία της ομάδας του:

“Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έγινε αρκετά πιο ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Άρης ήταν καλύτερος σε γενικές γραμμές. Στα κρίσιμα σημεία αντέδρασε σωστά, έβαλε μεγάλα σουτ και κέρδισε δίκαια.

Για εμάς τελειώνει μια χρονιά που κάναμε υπέρβαση, τηρουμένων των αναλογιών, δηλαδή ρίξαμε σημαντικά το μπάτζετ της προηγούμενης σεζόν αλλά καταφέραμε να μπούμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα πλέι οφ και να πάρουμε αντίστοιχη θέση. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι που το πετύχαμε συν το γεγονός ότι μείναμε αναλλοίωτοι, όλοι μαζί όπως ξεκινήσαμε από την αρχή της σεζόν μέχρι το τέλος, χωρίς να κάνουμε αλλαγές σε παίκτες με μοναδική προσθήκη αυτή του Σαλούστρου.

Έχουμε κάποιες μέρες μπροστά μας να ξεκουραστούμε, γιατί τις τελευταίες δύο εβδομάδες αντιμετωπίσαμε προβλήματα τραυματισμών, και από κει και πέρα να προετοιμαστούμε για να διασκεδάσουμε τα παιχνίδια στα πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό. Καλή συνέχεια στον Άρη“.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Σαλούστρος τόνισε: “Συγχαρητήρια στον Άρη για την κατάκτηση της 3ης θέσης. Επειδή είχα την τύχη και την τιμή να αγωνιστώ στην Θεσσαλονίκη ξέρω πόσο σημαντικό είναι να κατακτά μια ομάδα της πόλης την 3η θέση.

Όσον αφορά εμάς, στο δεύτερο δεκάλεπτο είχαμε κάποια άσχημα διαστήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, αν δεν κάνω λάθος χάσαμε με ένα πόντο, το επί μέρους σκορ νομίζω πως ήταν 38-37. Εμείς ήρθαμε εδώ για να διασκεδάσουμε το παιχνίδι, να παίξουμε κόντρα στην τρίτη καλύτερη ομάδα της Ελλάδος. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Καλή επιτυχία στον Άρη.

Εμείς θα περιμένουμε τον Παναθηναϊκό για τα πλεί οφ, λόγω της Ευρωλίγκας βρισκόμαστε σε αυτή την θέση της αναμονής. Θεωρώ πως η χρονιά μας είναι αν όχι εξίσου επιτυχημένη με την περσινή είναι ακόμη καλύτερη, γιατί καταφέραμε ειδικά εντός έδρας να δείξουμε πολύ καλό πρόσωπο.

Θεωρώ πως στα πλέι οφ θα είμαστε ανταγωνιστικοί, θα κοντράρουμε τον Παναθηναϊκό όσο μπορούμε ώστε να κλείσουμε την χρονιά -ειδικά στο γήπεδό μας με τους φιλάθλους μας- όσο καλύτερα γίνεται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…