Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Αντάξιοι των προσδοκιών”

“Αντάξιοι των προσδοκιών”

skourtopoulos

skourtopoulos

Ο Θάνασης Σκουρτόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου για το αυριανό (20/4) πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο προπονητής των κρητικών επιθυμεί οι παίκτες του να φανούν ανταγωνιστικοί κόντρα στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Μπαίνουμε στα πλέι οφ με μία πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο στόχος μας είναι να φανούμε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικοί. Να ολοκληρώσουμε με θετικό τρόπο την χρονιά αν και το έργο μας είναι δύσκολο. Παρ’ όλα αυτά κατεβαίνουμε πλήρεις αν και όχι 100% έτοιμοι και θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών.

Δηλαδή να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, να σταθούμε καλά κόντρα στον Ολυμπιακό, να κερδίσουμε πράγματα από αυτά τα παιχνίδια και να μπορέσουμε στο ματς του Ρεθύμνου να είμαστε 100% έτοιμοι και να αποχαιρετίσουμε με τον καλύτερο τρόπο τους φιλάθλους μας.

Δεν έχει σχέση το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας στο ΣΕΦ. Ο στόχος μας είναι δύσκολος έτσι και αλλιώς αλλά αυτή τη φορά η ομάδα μας είναι πληρέστερη και πιο σωστά προετοιμασμένη, έχοντας περισσότερες πιθανότητες να σταθεί καλύτερα”.
Παράλληλα, ο κόουτς Σκουρτόπουλος πρόσθεσε: “Από κει και πέρα, το ότι μπήκε η ομάδα στα πλέι οφ είναι μεγάλη επιτυχία. Όσοι έζησαν από κοντά την ομάδα όλη την χρονιά μπορούν να το καταλάβουν και να το αξιολογήσουν. Εμείς θέλουμε να το απολαύσουμε αυτό. Κατά κάποιο τρόπο είναι μία δικαίωση και στην πορεία πρέπει να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε καλύτερα ώστε να είμαστε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…