Κεντρική Basket League Άρης Το μήνυμα του Λάσκαρη για τα γενέθλια του Άρη

Το μήνυμα του Λάσκαρη για τα γενέθλια του Άρη

nikos laskaris

Ο Άρης συμπλήρωσε 102 χρόνια ζωής την Παρσκευή (25/2) και ο Νίκος Λάσκαρης ευχήθηκε χρόνια πολλά στο σύλλογο με μια μακροσκελή δήλωση.

Αναλυτικά:
“Η οικογένεια Λάσκαρη και η ΚΑΕ Άρης εύχονται ολόψυχα “Χρόνια Πολλά” στον ΑΣ για την συμπλήρωση των 102 ετών από τη σύσταση του.

102 χρόνια λαμπρής ιστορίας μιας αυτοκρατορικής δυναστείας στο χώρο του αθλητισμού με διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μια ιστορία με λαμπρές νίκες και περήφανες ήττες. Η ιστορική πορεία του Άρη και η προσφορά του στον αθλητισμό είναι αδιαμφισβήτητη.

Σήμερα σύσσωμος ο λαός του Άρη γιορτάζει την αξιοπρεπή πορεία του “Αυτοκράτορα” και την προσφορά του στο αθλητικό γίγνεσθαι. Με γνώμονα την διαφάνεια, την ακεραιότητα, το ευ αγωνίζεσθαι και τη δικαιοσύνη συνεχίζουμε τη πορεία μας, παρά της αντίξοες συνθήκες.

Η ΚΑΕ Άρης και η οικογένεια Λάσκαρη συμπαρίσταται στον αγώνα του ΑΣ για δικαιοσύνη και ισονομία. Ως ελάχιστο χρέος της απέναντι στην ιστορία του συλλόγου διαθέτει το νομικό επιτελείο της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνδράμει στην ευόδωση του δίκαιου αγώνα του.

Θα παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και όπου χρειαστεί θα παρέμβει για την αποκατάσταση της ισοπολιτείας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μάικλ Φίνκε: Στον Άρη ο Αμερικανός φόργουορντ

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάικλ Φίνκε. Ο 25χρονος Αμερικανός φόργουορντ υπέγρ…