Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Το κάστρο της Λάρισας

Το κάστρο της Λάρισας

larisa kastro

larisa-kastro

Το ποτάμι φουσκώνει. Η αντίσταση είναι πλέον υποχρέωση για καθέναν που δεν βολεύεται με λιγότερο ήλιο. Κι όλοι έχουν καταλάβει πως το δόγμα του Βενιαμίν Φραγκλίνου (“όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια“) πρέπει να ακολουθεί κάθε τους επιλογή. Η Λάρισα μίλησε κι είπε ένα ηχηρό ΟΧΙ στον φόβο, μαζί με ένα ηχηρό ΟΧΙ στους εκλεκτούς της ΕΟΚ.

Οι εκλογές στον Σύνδεσμο Διαιτητών της Λάρισας μοιάζουν με… ελληνικό Βατερλό όσων, ακόμα και πριν από λίγη ώρα, επιχειρούσαν να “λερώσουν” τον Ηλία Καφφέ. Παρά τις πιέσεις, παρά τις απειλές όχι μόνο ψηφίστηκαν αυτοί που έχουν αποδεδειγμένα προσφέρει στον Σύνδεσμο, όχι μόνο υπερψηφίστηκαν αυτοί που δεν φίλησαν το χέρι του Αυτοκράτορα, αλλά πέτυχαν και το απόλυτο: 9-0!

Αν συνυπολογίσετε και τους τρεις της Εξελεγκτικής Επιτροπής, φτάνουμε στο 12-0. Κι όπως έχουμε γράψει καιρό τώρα, οι ήττες είναι αμέτρητες. Γιατί πλέον οι φέροντες το χρίσμα και την… ευχή, στην ουσία είναι αποδιοπομπαίοι τράγοι.

Οι σταυροί προτίμησης: Ολυμπία Τέγα 39, Χρήστος Μανάσης 36, Αποστόλης Νικολούλης 34, Αποστόλης Πανταζής 30, Θανάσης Παπαδημητρίου 27, Κώστας Αθανασόπουλος 25, Παύλος Κίσσας 34, Φώτης Γκέκας 23, ΒΗασίλης Μούσιας 21.

Αναπληρωματικός (μετά από κλήρωση, αφού ισοβάθμησε με τον Παναγιώτη Γερακίνη, ήταν ο βασίλης Πιτσίλκας με 20 σταυρούς).

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Δημήτρης Παζώλης 33, Ρίζος Βαϊόπουλος 24, Θανάσης Παπαθεοχάρης 24.

Η σημειολογία είναι σημαντικότερη από τις εκλογές, αλλά και από το γεγονός ότι εγκρίθηκαν ομόφωνα διοικητικός και οικονομικός απολογισμός. Μιλάμε για τον Σύνδεσμο – προπύργιο του Ηλία Καφφέ.

Η αυλή ονειρεύονταν ανατροπές και μάχη σώμα με σώμα, αλλά όλα αυτά είναι ωραία όταν είσαι κρυμμένος πίσω από γραφεία, από ψευδώνυμα, από τοίχους. Όταν βγεις στον κάμπο, εκεί πρέπει να μετρηθείς. Κι η καταμέτρηση συνεχίζεται… Όχι για το αποτέλεσμα, αυτό σας το είπαμε. Για τις ήττες του συστήματος, που καταρρέει

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

National League 2 (1ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Το πρώτο βήμα έκανε το Αιγάλέω. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα. Στον 1ο όμιλο, το Αιγάλεω…