Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θέλω να φύγω αξιοπρεπέστατα”

“Θέλω να φύγω αξιοπρεπέστατα”

diamantidis

diamantidis

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν. Μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός του “τριφυλλιού” φρόντισε για ακόμα μία φορά να καταστήσει σαφές πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, καθώς θέλει να αποσυρθεί αξιοπρεπέστατα και όχι να παίζει πεντάλεπτα, όπως ο ίδιος δήλωσε.

“Όπως είχα πει και πριν το παιχνίδι ξέραμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν νευρικοί και προσπαθούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι και να γυρίσουμε την διαφορά. Τους φτάναμε αλλά μας έφευγαν. Στο τέταρτο δεκάλεπτο φτάσαμε στην ισοπαλία και με καλές επιλογές και την βοήθεια του κόσμου πήραμε το ματς. Είχαμε την ευκαιρία για την διαφορά αλλά δεν τα καταγφέραμε. Κρατάμε τη νίκη και την προσπάθεια και συνεχίζουμε βήμα-βήμα κοιτώντας τον επόμενο αγώνα”, σχολίασε αρχικά ο Διαμαντίδης.

Για την εξέλιξη και την κατάληξη του αγώνα: “Σίγουρα είναι πολύ καλή ομάδα και ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Κρατάμε την προσπάθειά μας και το καθαρό μυαλό. Όλο το παιχνίδι τους φτάναμε και μας έφευγαν γιατί κάναμε άσχημα λάθη βρήκαμε το σθένος να αντιδράσουμε και φτάσαμε να παίξουμε και την διαφορά. Κρατάμε την προσπάθεια. Δεν θεωρώ ότι τα τελευταία τέσσερα λεπτά μας δίνουν κάτι. Πρέπει να αντιδράσουμε. Εδώ που είμαστε πρέπει να αντιδράσουμε και το κάναμε. Αυτό δείχνει την ποιότητα της ομάδας και θέλουμε να πάμε παρακάτω”.

Για το αν θα σταματήσει το μπάσκετ στο τέλος της σεζόν κι αν το λέει αλήθεια: “Είπα την απόφασή μου και έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό. Εγώ μπαίνω και χαίρομαι. Παίζω γιατί μου αρέσει, βλέπεις 15000 κόσμο να τραγουδάει, παλεύουμε, το χαίρομαι, το απολαμβάνω και προσπαθώ να το χαίρομαι για 2-3 μήνες ακόμα. Μετά θα σταματήσω. Μπορεί να έγινε μία καλή ή κακή εμφάνιση. Θέλω να φύγω αξιοπρεπέστατα. Δεν θέλω να σταματήσω και να παίζω πεντάλεπτα”.

Για το αν ευχαριστήθηκε το παιχνίδι: “Θα προτιμούσα να κερδίζαμε πιο εύκολα αλλά το μπάσκετ είναι απρόβλεπτο. Είναι πολύ ωραία να παίζεις με τόσο κόσμο. Έχουμε ζήσει απίστευτες στιγμές. Είμαστε χαρούμενοι και ευλογημένοι κι εγώ θα το ζω για 2-3 μήνες ακόμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…