Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο “Τέλειωσαν” τον Διαμαντίδη (pic)

“Τέλειωσαν” τον Διαμαντίδη (pic)

diamantidis sef

diamantidis-sef

Έλα, πείτε την αλήθεια; Το κάνετε επίτηδες για να με εξαντλήσετε! Αφού δεν έχετε άλλον τρόπο να με αντιμετωπίσετε θα με… πεθάνετε στη δουλειά. Αλλά και πάλι είσαστε αστείρευτη πηγή έμπνευσης, είσαστε μοναδικά ευρηματικοί.

Η ΕΟΚ έχει μετατρέψει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας σε καρναβάλι! Αφού αντέγραψε το τρόπαιο από τον ΕΣΑΚΕ, αφού λησμόνησε να βάλει τα ονόματα των ομάδων στα εισιτήρια, ξέχασε να συμπεριλάβει το όνομα ενός παίκτη του Παναθηναϊκού στο επίσημο match programme. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για αθλητή που περνάει απαρατήρητος. Μιλάμε για τον πρωτοεξαφανιζόμενο Δημήτρη Διαμαντίδη!!!

Η αλήθεια είναι πως καθένας δικαιούται να ξεχάσει κάτι αλλά αν έχετε τον θεό (του μπάσκετ) σας, τον Διαμαντίδη; Ακόμα και κανέναν άλλον παίκτη του Παναθηναϊκού να μην βάζατε στο ρόστερ, έφτανε –για περισσότερους από έναν λόγους- ο Διαμαντίδης να καλύψει κάθε άλλη γκάφα σας.

Φαίνεται πως η ΕΟΚ έχει αποφασίσει να ανταγωνιστεί σκληρά τον Σταύρο Κοντονή. Εκείνος διέκοψε το Κύπελλο, εκείνη φροντίζει να μην αφήσει… αποτυπώματα. Γιατί ούτε το εισιτήριο ενός αγώνα, που δεν αναφέρει ομάδες μπορείς να κρατήσεις, ούτε το match programme, που δεν περιλαμβάνει τον Διαμαντίδη.

Για να μην πει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στην επόμενη μεγαλοπρεπή συνέντευξη του ότι δεν βρίσκω τίποτα καλό να γράψω για το έργο του, δίνω συγχαρητήρια στους υπεύθυνους που προβλέπουν το μέλλον. Γιατί βρε γατάκια εσείς που φωνάζετε, του χρόνου θα υπάρχει Διαμαντίδης; Δεν θα υπάρχει και μόνο η ΕΟΚ (και ο Βασίλης Δανιήλ) είναι 100 χρόνια μπροστά.

Υ.Γ.: Το ότι το τερματίσατε φαντάζομαι ότι το έχετε αντιληφθεί. Λέω να κάτσω να βάλω μια μπουκιά στο στόμα μου. Προλαβαίνω την επόμενη μαγική σας κίνηση, ή να σας περιμένω λίγο;

panathinaikos-faros-match programme-telikos-diamantidis

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Euroleague: Ρεκόρ προσέλευσης κόσμου φέτος στη διοργάνωση

Τεράστια αύξηση φέτος με ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στη Euroleague. Ο κόσμος φέτος γέμισε τα…