Κεντρική Ασίστ Shadow Στημένα παιχνίδια στο ελληνικό μπάσκετ!

Στημένα παιχνίδια στο ελληνικό μπάσκετ!

basketa spasmeni

basketa-spasmeni

Όσο προχωρούν οι καταθέσεις, όσο περνά κόσμος από τα γραφεία των ανακριτών, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης” του μπάσκετ, τόσο χοντραίνει το παιχνίδι. Γιατί, όσο οι αποκαλύψεις αφορούσαν στενά τον διαιτητικό χώρο, το ενδιαφέρον του κόσμου (ενδεχομένως και να) ήταν περιορισμένο.

Μόνο που πλέον αρχίζουν και μπλέκονται άσχημα τα πράγματα, καθώς γίνεται λόγος για στημένα παιχνίδια! Για πιέσεις που ασκήθηκαν σε διαιτητές και μάλιστα κατά τη διάρκεια αγώνα, προκειμένου με τα σφυρίγματά τους να ευνοήσουν τη μία εκ των δύο ομάδων, αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα.

Βεβαίως, όλα αυτά πρέπει να αποδειχθούν, καθώς δεν φτάνει μόνο μια μαρτυρία. Όμως, είναι δεδομένο ότι πλέον δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με τη μία διάσταση του προβλήματος, μόνο με την προσπάθεια (σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Ηλίας Καφφές) να πέσει η ΟΔΚΕ, από τη στιγμή που ο πρόεδρός της έθεσε το θέμα των οφειλομένων από την ΕΟΚ προς τους διαιτητές, ποσό που αγγίζει τα 2.000.00 ευρώ, σύμφωνα με το ανακριτικό υλικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο λόγος για τον οποίο υπήρξε παρέμβαση υπέρ της μίας ομάδας δεν ήταν άσχετος με το στοίχημα. Μάλιστα, φέρεται να εμπλέκεται και δημοσιογράφος στην όλη υπόθεση! Είναι πράγματα για τα οποία θα συγκεντρωθεί όλο το υλικό κι αν οι ανακριτές κρίνουν ότι συντρέχουν λόγοι, ενδέχεται να καλέσουν κι άλλους μάρτυρες.

Για να μην υπάρχουν εσφαλμένες εντυπώσεις, ακόμα είμαστε στο στάδιο των καταθέσεων. Δεν έχει απαγγελθεί κατηγορία, καθώς οι ανακριτικές αρχές πρέπει να “δέσουν” την υπόθεση. Αυτό, όμως, που ολοένα και φαίνεται πιο κοντινό είναι ότι θα ζητηθεί η άδεια για να ανοίξουν οι τηλεφωνικές συνομιλίες, όσων εμπλέκονται!

Να θυμίσουμε ότι πρώτος ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ έθεσε το ζήτημα να ανοίξουν τα τηλέφωνα της ΚΕΔ/ΕΟΚ, το δικό του, αλλά και παραγόντων της Ομοσπονδίας. Αν κριθεί ότι συντρέχουν λόγοι, θα ανοίξουν κι άλλοι τηλεφωνικοί λογαριασμοί

Πηγή: Sportdog

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …