Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Ποιος θα μπει τελικά στα πλέι οφ”;

“Ποιος θα μπει τελικά στα πλέι οφ”;

charis giannopoulos rethimno

charis giannopoulos-rethimno

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει αύριο (26/3_ εκτός έδρας την Κηφισιά και θέλει τη νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την είσοδο του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Έξι ομάδες διεκδικούν τέσσερις θέσεις, όπως τόνισε και ο Χάρης Γιαννόπουλος στο blog του στον ΕΣΑΚΕ και το θέμα είναι ποιες θα είναι αυτές οι τέσσερις ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Αναλυτικά:
“Το φετινό πρωτάθλημα εξελίσσεται σε ένα από τα πιο αμφίρροπα των τελευταίων ετών, για τις θέσεις 5-8, οι οποίες οδηγούν στα πλέι οφ, δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον τώρα που φτάνουμε στο φινάλε. Οι μνηστήρες για αυτές τις τέσσερις θέσεις, που δίνουν παράταση στις αγωνιστικές δραστηριότητες, είναι έξι. Οι Κολοσσός Ρόδου, ΠΑΟΚ, Κηφισιά, Απόλλων Πατρών και φυσικά εμείς (Ρέθυμνο Cretan Kings) θα “παλέψουν” μέχρι τέλους για αυτές τις θέσεις. Όμως από την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποιήθηκε μία έκπληξη, με το Λαύριο να φεύγει με τους δύο βαθμούς της νίκης από την Πυλαία και ταυτόχρονα να μπαίνει στον “χάρτη” των υποψήφιων για την οκτάδα.

Είναι πολύ βασικό να παίζεις μεγάλα ματς όσο τελειώνει το πρωτάθλημα διότι μας κρατάει όλους σε εγρήγορση. Εμείς αυτό το Σάββατο παίζουμε με την Κηφισιά κι είναι ένα παιχνίδι που εξασφαλίζει κατά μεγάλο ποσοστό μια θέση στα πλέι οφ για όποιον πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Το κίνητρο μεγάλο όπως άλλωστε κι η αξία μιας νίκης η οποία θα είναι η 2η για εμάς εκτός έδρας. Το “Μελίνα Μερκούρη” και ο κόσμος μας, μας έχει δώσει σχεδόν όλες τις επιτυχίες την φετινή σεζόν αλλά σίγουρα οι εκτός έδρας νίκες σου δίνουν το κάτι παραπάνω.

Stay tuned…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…