Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Ο τρόπος που λειτουργούμε θα μας δώσει την παραμονή”

“Ο τρόπος που λειτουργούμε θα μας δώσει την παραμονή”

barlos lavrio

barlos-lavrio

Το Λαύριο πέτυχε τη μεγάλη έκπληξη της 23ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1, καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ 75-69 στην Πυλαία. Σε πολύ καλή μέρα για τους νικητές, βρέθηκε ο Νίκος Μπάρλος, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr).

Αναλυτικά:
Νίκο, πήρατε μία μεγάλη νίκη, με επιβλητική εμφάνιση στην τελευταία περίοδο. Τι κρύβεται πίσω από αυτή την επιτυχία; “Θεωρώ ότι κρύβεται η καλή χημεία, το οικογενειακό κλίμα και η σοβαρή δουλειά που γίνεται μέχρι τώρα”.

Ακόμη δεν έχετε εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή σας. Θεωρείς ότι αυτή η νίκη, είναι η μισή παραμονή; “Ο τρόπος που σκεφτόμαστε και που λειτουργούμε θα μας δώσει την παραμονή, δεν στεκόμαστε σε μία νίκη. Το ότι μπαίνουμε σε κάθε προπόνηση, διασκεδάζοντας και δουλεύοντας σκληρά, είναι νομίζω αυτό που θα μας δώσει την παραμονή στην κατηγορία‘’.

Τώρα παίζετε με τον Απόλλωνα στην έδρα σας. Ποια στοιχεία του παιχνιδιού θα σας δώσουν το ροζ φύλλο; “Ο Απόλλων είναι μία ιστορική ομάδα. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι αυτό που κάνουμε πάντα. Να δουλεύουμε σωστά και να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Τώρα διασκεδάζουμε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ αλλά ξέρουμε ότι από την Δευτέρα, θα μπούμε και πάλι στο γήπεδο, χαρούμενοι, να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …