Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Νίκη πρόκρισης στα πλέι οφ”

“Νίκη πρόκρισης στα πλέι οφ”

djordjevic

djordjevic

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (24/3) τη Νταρουσάφακα στην Τουρκία και με νίκη θα κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, όπως υποστήριξε και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

“Δεν κοιτάζουμε το ρεκόρ των αντιπάλων μας (3-8) γιατί δεν σημαίνει τίποτα. Η Νταρουσάφακα έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια της, είναι καλή ομάδα, διαθέτει εμπειρία και τη σεβόμαστε γιατί έχει ποιότητα και ικανότητα. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να νικήσουμε. Είναι μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για μας, καθώς αν νικήσουμε, θα έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα playoffs“, δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης πρόσθεσε: “Ξέρουμε καλά πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας στην προσπάθειά μας να φτάσουμε στα playoffs, συνεπώς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Όλοι θυμόμαστε πως μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα στο ΟΑΚΑ. Διαθέτουν έμπειρους παίκτες και παίζουν στην έδρα τους, συνεπώς είναι πιο επικίνδυνοι. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για μάχη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…