Κεντρική Ασίστ Shadow Νεκρός σε τροχαίο ο Βασάκης

Νεκρός σε τροχαίο ο Βασάκης

qq

menelaos-vasakisΈνα τραγικό περιστατικό βύθισε σε πένθος την οικογένεια του Παπάγου, καθότι ο Μενέλαος Βασάκης σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα στη Φινλανδία, όπου βρισκόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα για σπουδές.

Ο θάνατος του 23χρονου παίκτη, ο οποίος ήταν -μέχρι πρότινος- μέλος της Ολυμπιάδας Παπάγου, “σκόρπισε” τη θλίψη τόσο στο σωματείο, όσο και στην ΕΣΚΑ.

Η ανακοίνωση της Ένωσης:

“Ένας νέος άνθρωπος, ένας αθλητής-υπόδειγμα, ο Μενέλαος (Μένιος) Βασάκης, δυστυχώς, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Η θλιβερή είδηση του αδόκητου θανάτου του αθλητή της Ολυμπιάδας Παπάγου, σκορπίζει, το δίχως άλλο, μεγάλη στεναχώρια, θρήνο, στον μπασκετικό κι όχι μόνο κόσμο.

Το Δ.Σ. της ΕΣΚΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια προς τους οικείους του αδικοχαμένου άσου, τις δύσκολες και δραματικές αυτές ώρες και παράλληλα να υπάρξει δύναμη και κουράγιο σε όλους όσοι τον έζησαν και τον αγάπησαν από κοντά. Ο Μένιος ήταν το τελευταίο διάστημα στη Φινλανδία, παρακολουθώντας πρόγραμμα σπουδών Erasmus σε πανεπιστήμιο και μέχρι πρότινος είχε ενεργό ρόλο στο ρόστερ της Ολυμπιάδας“.

Η ανακοίνωση της Ολυμπιάδας Παπάγου:

“Τραγωδία… Ένας εξαίρετος αθλητής, αγωνιστής στη ζωή και μεγάλος φίλος της ομάδας μας, δεν είναι πια κοντά μας. Σε τροχαίο δυστύχημα, στο εξωτερικό, έχασε τη ζωή του ο 23χρονος αθλητής του ανδρικού τμήματος του συλλόγου μας, Μενέλαος Βασάκης. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη κι εκτίμηση. Εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους”.

Ανακοίνωση εκδόθηκε κι από τον Παπάγου:

“Ο Α.Σ. Παπάγου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μενέλαου Βασάκη, αθλητή της Ολυμπιάδας Παπάγου και συνοδοιπόρο μας στην κοινή καθημερινότητα του γηπέδου. Θα σε θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελο στα χείλη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…