Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Μόνο νίκη με Άρη”

“Μόνο νίκη με Άρη”

skourtopoulos1

skourtopoulos1

Απογοητευμένος από τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι στο Ζηρίνειο εμφανίστηκε ο Θάνασης Σκουρτόπουλος. Ο προπονητής του Ρεθύμνου, πάντως, δεν το βάζει κάτω, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια.

“Συνεχίζουμε , έχουμε άλλη μια ευκαιρία με τον Άρη στο γήπεδό μας, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά για μας είναι μονόδρομος για να μπούμε στα πλέι οφ”, δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και τόνισε για το παιχνίδι με την Κηφισιά:

“Ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας. Είχαμε βάλει κάποιους στόχους όσον αφορά στα ριμπάουντ, δεν τα καταφέραμε να τους πετύχουμε. Από αυτό η Κηφισιά βρήκε 21 πόντους και δε μας άφησε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό που είναι το καλύτερο κομμάτι μας. Αυτός ήταν και ο καθοριστικός παράγοντας για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στο παιχνίδι. Στη συνέχεια, χάσαμε τη συνοχή μας, κάναμε κάποιες βιαστικές επιθέσεις αλλά το βασικό πρόβλημα ήταν τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ Το πληρώσαμε, το σκορ πήγε πολύ ψηλά, 88 πόντους και να μην κερδίσεις το ματς νομίζω ότι τα λέει όλα.

Από πλευράς παικτών, ο Χάρης Γιαννόπουλος είπε: “Δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλά για να επισημάνω, το σκορ τα λέει όλα. Όπως είπε και ο κόουτς τα επιθετικά ριμπάουντ μας στοίχισαν . Αν σε ένα παιχνίδι τρως 100 πόντους είναι πάρα πολύ δύσκολο να κερδίσεις. Σε μας συνέβη για δεύτερη φορά εκτός έδρας. Τώρα πάμε να πάρουμε τη νίκη με τον Άρη γιατί μέσα στην Κρήτη όλα είναι διαφορετικά, είμαστε εντελώς διαφορετική ομάδα . Από εκεί και πέρα κοιτάμε να κερδίσουμε το επόμενο ματς γιατί για μας είναι τελικός για να μπούμε στα πλέι οφ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…