Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μία απάντηση στον εαυτό μας”

“Μία απάντηση στον εαυτό μας”

djordjevic

djordjevicΟ Παναθηναϊκός, μετά τo “διπλό” στα Τρίκαλα, στρέφει εκ νέου την προσοχή του στην Ευρωλίγκα και, δη, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (17/03, 21:15). Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, δε, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης πως, έπειτα από την ήττα στο Βελιγράδι, οι “πράσινοι” θέλουν να δώσουν μία απάντηση στον εαυτό τους.

“Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όλοι το γνωρίζουμε. Μετά την ήττα στο Βελιγράδι, θέλουμε να δώσουμε μία απάντηση στον εαυτό μας, να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για τα πλέι-οφ.

Η Λοκομοτίβ είναι μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Έχουν ταλέντο, εμπειρία κι ισορροπία σε επίθεση κι άμυνα. Πιστεύω στους παίκτες μου και θεωρώ πως θα τα καταφέρουμε με την υποστήριξη των φιλάθλων μας” υποστήριξε ο “Σάλε”.

Ο Μαρκίζ Χέινς, από την πλευρά του, υπογράμμισε: “Είναι ένα πολύ μεγάλο ματς για εμάς. Ξέρουμε ότι σε περίπτωση που καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, τότε θα κάνουμε ένα ακόμη βήμα για τα πλέι-οφ.

Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να παλέψουμε στην άμυνά μας και να παίξουμε με “καθαρό” μυαλό στην επίθεση. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι συμπαίκτες μου κι εγώ θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για τη νίκη. Είμαι, επίσης, βέβαιος ότι ο κόσμος θα είναι και πάλι δίπλα μας, για να μας στηρίξει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…