Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Με το μαχαίρι στα δόντια”

“Με το μαχαίρι στα δόντια”

djordjevic

djordjevic

Ο Παναθηναϊκός δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στην Καβάλα αλλά το μόνο που κρατάει είναι η νίκη, όπως σημείωσε και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

“Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι σίγουρα και όπως λέμε στο τέλος της σεζόν και όπως λέμε και στη Σερβία, όλες οι ομάδες παίζουν με το μαχαίρι στα δόντια. Θέλουν όλοι να παλέψουν. Ξέρω πως ο κόουτς Γιατζόγλου είναι σκληρός προπονητής και θα είχαμε ένα δύσκολο βράδυ” δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

“Προετοιμαστήκαμε για το μάτς αυτό, είχαμε μόνο τρεις μέρες μετά το μάτς της Τουρκίας. Ψάξαμε να βρούμε ενέργεια γιατί ξέραμε πως θα είχαμε δυσκολίες. Το σημαντικό είναι πως επιστρέψαμε με νίκη και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο. Εμείς πρέπει να μείνουμε και να ήμαστε συγκεντρωμένοι 100% σε όλα τα ματς”.

Ο Τζέιμς Φελντέιν, από την πλευρά του, τόνισε: “‘Ήταν ένα σκληρό μάτς και στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλή άμυνα και έτσι δε μπορέσαμε να βρούμε το ρυθμό μας. Στη συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμό, πιέσαμε και είχαμε δημιουργήσαμε τις σωστές ευκαιρίες, οι παγίδες δούλεψαν και φυσικά πήραμε αυτό που θέλαμε τελικά για μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…