Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Η χαρά και οι υποχρεώσεις που “τρέχουν”

Η χαρά και οι υποχρεώσεις που “τρέχουν”

djordevic giannakopoulos baltakos kipello aponomi

djordevic-giannakopoulos-baltakos-kipello-aponomi

Ο πρώτος τίτλος του Σάσα Τζόρτζεβιτς ως προπονητής του Παναθηναϊκού είναι γεγονός και δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος. Ο “Σάλε” ευχαρίστησε άπαντες στον σύλλογο για τη συμβολή τους στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, απένειμε τα εύσημα στον Φάρο Κερατσινίου για την πορεία, αλλά φρόντισε να χαμηλώσεις τους τόνους και να επιστήσει στην προσοχή στις επερχόμενες αναμετρήσεις.

“Ευχαριστώ όλους του ανθρώπους του Παναθηναϊκού, που συνέβαλαν σε αυτόν τον τίτλο. Συγχαίρω τον κόουτς Πολέμη και την ομάδα του γιατί ήρθαν εδώ. Πρέπει να είναι περήφανοι. Ιστορίες σαν κι αυτή περνούν στην ιστορία του μπάσκετ και όχι μόνο, αλλά γενικά του αθλητισμού

Από το ξεκίνημα, κάναμε ότι όλο το χρόνο. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο, είχαμε καλή συμπεριφορά και έως το τέλος συνεχίσαμε έτσι. Δουλέψαμε γι’ αυτό. Συνέβη και ήταν καλή βραδιά για τον Παναθηναϊκό και το μπάσκετ. Πολλά παιδιά, φίλοι του Φάρου και δικά μας ήταν στο γήπεδο και είδαν μια ωραία μπασκετική βραδιά” ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Εν συνεχεία, τόνισε ότι άπαντες στρέφουν το βλέμμα στο δύσκολο παιχνίδι του Βελιγραδίου: “Νιώθω ωραία, αλλά κατά τη διάρκεια της απονομής μιλήσαμε ήδη για τον Ερυθρό Αστέρα. Είχαμε μιλήσει ήδη πριν για το πώς θα προετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι. Απόψε είναι ωραίο το συναίσθημα. Ρωτήστε και τον Φελντέιν για το πώς νιώθει. Είναι ωραίο για τους παίκτες μου και το τεχνικό επιτελεί”

Τέλος, επεσήμανε ότι οι Χάντερ και Ουίλιαμς θα ενισχύσουν τις προσπάθειες του “τριφυλλιού” ενάντια στους Σέρβους: “Ο Βινς Χάντερ μαθαίνει σιγά σιγά και θα είναι εκεί. Ο Ελιοτ Ουίλιαμς βγαίνει αύριο το πρωί από το νοσοκομείο, ίσως μείνει άλλο ένα βράδυ. Είχε δηλητηρίαση και θα είναι ΟΚ από το πρωί της Τρίτης θα είναι μαζί μας για να κάνει καλές προπονήσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές ο Τεόντοσιτς

Τιμωρήθηκε για έλλειψη σεβασμού ο Τεόντοσιτς. Με την κατηγορία της έλλειψης σεβασμού προς …