Κεντρική Basket League ΑΕΚ Φιλικό με Λαύριο για φιλανθρωπικό σκοπό

Φιλικό με Λαύριο για φιλανθρωπικό σκοπό

aek-team-omadikiΗ ΑΕΚ θα συμμετάσχει σε φιλική αναμέτρηση με το Λαύριο, την ερχόμενη Τετάρτη (30/03, 6 μ.μ.), στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λαυρίου, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την υποστήριξη των προσφύγων, οι οποίοι φιλοξενούνται στην περιοχή της Λαυρεωτικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ & ΑΕΚ για την υποστήριξη των προσφύγων, που φιλοξενούνται στην περιοχή της Λαυρεωτικής, θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 (6 μ.μ.), στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου.

Μεταξύ των Δήμων στους οποίους εγκαθίστανται πρόσφυγες άνδρες, γυναίκες και παιδιά -που εξαιτίας του άδικου πολέμου υποφέρουν κι έχουν ανάγκη- είναι κι ο Δήμος Λαυρεωτικής.

Για το λόγο αυτό, τα έσοδα από τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ της προσεχούς Τετάρτης θα διατεθούν για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για τους 740 πρόσφυγες, που φιλοξενούνται στην περιοχή της Λαυρεωτικής.

Κι η ελάχιστη προσφορά από όλους μας είναι πραγματικά πολύτιμη. Όλοι μαζί ας προσπαθήσουμε από το υστέρημά μας να ανακουφίσουμε, έστω και στο ελάχιστο, τον πόνο αυτών των ανθρώπων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Αρνητικά τεστ και επιστροφή στις προπονήσεις

Ευχάριστα είναι τα νέα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ αναφορικά με το μέτωπο του κορωνοϊού, αφού τ…