Κεντρική Διεθνή Επισημοποιήθηκε του Χέντριξ (vid)

Επισημοποιήθηκε του Χέντριξ (vid)

richard hendrix unicaja malaga

richard-hendrix-unicaja-malagaΗ Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει δεχθεί αρκετά “χαστούκια” τη φετινή σεζόν. Αρχικά, αποκλείσθηκε στη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκα και -εν συνεχεία- “αποχαιρέτησε” οριστικά την Ευρώπη, καθότι δεν κατάφερε να προκριθεί στους “16” του Γιούροκαπ. Η “ομάδα του λαού”, έτσι, η οποία στοχεύει -πια- στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, προχωρά στην ενίσχυσή της, επισημοποιώντας την εκ νέου έναρξη της συνεργασίας της με τον Ρίτσαρντ Χέντριξ.

Ο 29χρονος Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος αγωνίσθηκε στη Μακάμπι και κατά τη διετία 2010-’12, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τη σεζόν 2016-’17. Να σημειωθεί πως ο Χέντριξ μετακόμισε το καλοκαίρι στη Μάλαγα, όπου προσέφερε μέχρι πρότινος τις υπηρεσίες του.

“Είμαι χαρούμενος κι ενθουσιασμένος που επέστρεψε σε ένα μέρος, που είναι σαν σπίτι για μένα κι ανυπομονώ να σμίξω ξανά με τους οπαδούς. Δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα για την επιστροφή μου στη Μακάμπι και, ευτυχώς, αυτό έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ τη Μάλαγα που με άφησε ελεύθερο. Είμαι έτοιμος να προσφέρω, για να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα” τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…