Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Έχω πολλά να αποδείξω” (vid)

“Έχω πολλά να αποδείξω” (vid)

strawberry efes olympiakos

strawberry-efes-olympiakosΟ Ντι Τζέι Στρόμπερι μίλησε στο Euroleague Magazine για την καριέρα του, τόνισε πως είναι περήφανος για το γεγονός ότι αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, ενώ υπογράμμισε πως είναι “πεινασμένος“, προκειμένου να αποδείξει την αξία του.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε:

“Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου. Είμαι περήφανος και μόνο ότι τα κατάφερα και βρέθηκα σε αυτό το επίπεδο και στην ομάδα που είμαι τώρα, με την ιστορία που έχει δημιουργήσει, τους τίτλους, τα Φάιναλ-Φορ, τους μεγάλους παίκτες, που έχουν αγωνιστεί και αγωνίζονται εδώ.

Δεν πιστεύω ότι έχω τελειώσει εδώ. Έχω ακόμα πολλά πράγματα να κάνω και πολλά να αποδείξω. Η Ευρώπη σε ωριμάζει γρηγορότερα και σε κάνει πιο πεινασμένο. Είμαι πεινασμένος να αποδείξω ότι είμαι καλός παίκτης κι αξίζω να βρίσκομαι εδώ”.

Αναφέρθηκε, δε, και στο (ενδιαφέρον) παρελθόν του: “Ο πατέρας μου έπαιζε μπέιζμπολ, αλλά όλα τα ξαδέρφια μου έπαιζαν μπάσκετ. Έπαιζα και τα δυο αθλήματα και, μάλιστα, έλαβα τις ίδιες υποτροφίες και για το μπάσκετ και για το μπέιζμπολ. Το μπάσκετ, όμως, είναι πιο ενδιαφέρον κι οι φίλοι μου έπαιζαν περισσότερο μπάσκετ, οπότε το επέλεξα.

Ήθελα να κάνω όνομα μόνος μου και να μη χρησιμοποιήσω μόνο τις συνδέσεις του πατέρα μου. Δεν ήθελα να πάρω τον εύκολο δρόμο. Μου αρέσει να δουλεύω πολύ και σκληρά κι έφθασα μέχρι εδώ με τον δικό μου τρόπο.

Με βλέπουν πια με διαφορετικό τρόπο όλοι και δεν με θεωρούν απλά ως τον γιο του πατέρα μου. Είναι διαφορετικό άθλημα άλλωστε. Εδώ, στην Ευρώπη, δεν βλέπει κανείς μπέιζμπολ κι έτσι έπρεπε να φτιάξω το όνομά μου από την αρχή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…