Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Διπλό… πλέι οφ

Διπλό… πλέι οφ

skourtopoulos

skourtopoulosΤο Ρέθυμνο αντιμετωπίζει αύριο (12/3) εκτός έδρας την Καβάλα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League και θέλει μόνο τη νίκη, ώστε να παραμείνει ζωντανό στη μάχη των πλέι οφ.

Ο προπονητής των κρητικών, Θανάσης Σκουρτόπουλος, σε δηλώσεις που έκανε για την αυριανή αναμέτρηση τόνισε την σπουδαιότητα της, ενώ εξήγησε τον τρόπο που θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

“Είναι πολύ σημαντικό ματς το επικείμενο με την Καβάλα. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Εμείς είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάρουμε την εκτός έδρας νίκη, που δεν έχουμε αρκετές φέτος και η οποία θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στην συνέχεια για το πλασάρισμα του πρωταθλήματος. Το βλέπουμε σαν μία σειρά αγώνων και θα κοιτάξουμε να πάρουμε το μάξιμουμ. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είμαστε αισιόδοξοι ότι σε αυτόν και στους επόμενους αγώνες θα πανηγυρίσουμε νίκες.

Για μας η διακοπή μας έκανε και καλό και κακό. Καλό γιατί ξεκουραστήκαμε διότι έχουμε μικρό ρόστερ και είχαμε συνεχή δράση το τελευταίο διάστημα και υπήρχε κούραση. Αυτό το ξεπεράσαμε. Από την άλλη μεριά δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάποιο φιλικό ώστε να πάμε στο 100%. Έγινε ένα καλό προπονητικό πρόγραμμα και θεωρούμε πως είμαστε έτοιμοι για το ματς.

Η Καβάλα αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Έχει κάποιες πιθανότητες και εφόσον κερδίσει εμάς ίσως κερδίσει κάτι παραπάνω. Εμείς όμως δεν ασχολούμαστε με αυτό. Είναι μία επικίνδυνη ομάδα που έχει κάνει καλές αλλαγές. Αν δούμε τα παιχνίδια που έχει ηττηθεί τα έχει χάσει πολύ δύσκολα. Εμείς προσπαθούμε να μην μπούμε σε αυτήν την λογική. Θέλουμε να δούμε τι θα κάνουμε εμείς καλύτερα. Θέλουμε να έχουμε γρήγορο τέμπο στο παιχνίδι, να τους αναγκάσουμε να μας ακολουθήσουν και μέσα από αυτό να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη”.

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Τάιλερ Στόουν, ο οποίος επεσήμανε: “Είναι πολύ σημαντικό το επόμενο παιχνίδι για να μπούμε σε “τροχιά” πλέι οφ. Μπορεί να μην έχουμε παίξει κάποιο ματς τις τελευταίες δύο εβδομάδες αλλά δεν νομίζω ότι θα μας επηρεάσει. Κάναμε σκληρές προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι και είμαστε έτοιμοι. Νομίζω το πιο σημαντικό είναι να παίξουμε ομαδικά και να δημιουργήσουμε αφού το τελευταίο διάστημα δίνουμε πολλές ασίστ, να παίξουμε σκληρή άμυνα και θεωρώ πως θα έχουμε τον πρώτο λόγο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…