Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Δεν ξεχνάει ο Πάβλοβιτς

Δεν ξεχνάει ο Πάβλοβιτς

sasa pavlovic pao darussafaka

sasa pavlovic - pao - darussafaka

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται πυρετωδώς για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, με τον Σάσα Πάβλοβιτς να ξεκαθαρίζει, μιλώντας στη σερβική ιστοσελίδα “Novosti”,πως οι “πράσινοι” θέλουν τη ρεβάνς για την ήττα στο ΟΑΚΑ στον πρώτο γύρο του Top 16 της Ευρωλίγκα.

“Θέλουμε να κερδίσουμε στο Βελιγράδι και μιλώντας πάντα σε αθλητικά πλαίσια θέλουμε τη ρεβάνς για την ήττα μας στην Αθήνα”, δήλωσε ο Μαυροβούνιος φόργουορντ του “τριφυλλιού”.

Για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του Αστέρα: “Πάντα έλεγα ότι το μπάσκετ παίζεται για να το απολαμβάνουν οι φίλαθλοι. Είναι εκεί για να χειροκροτούν και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παρκέ και να αγωνιζόμαστε”.

Για την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού και του Ερυθρού Αστέρα: “Είμαστε σε καλό ρυθμό και οι δυο ομάδες και θα γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Είναι ακόμα νωρίς για προβλέψεις. Έχουμε αλλάξει αρκετά ως ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν. Έχουμε βελτιωθεί και όλα πήραν το δρόμο τους. Φυσικά πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…