Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Από Βελιγράδι… Βερολίνο

Από Βελιγράδι… Βερολίνο

feldeine williams diamantidis

feldeine-williams-diamantidis

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (21:00, Novasports) τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς φιλοδοξεί να φύγει με το διπλό από την καυτή έδρα των Σέρβων και να επεκτείνει το νικηφόρο σερί του στη διοργάνωση στα έξι παιχνίδια.

Η νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Κουμπάν στο Κράσνονταρ άνοιξε τον δρόμο στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Οι “πράσινοι”, εφόσον φέρουν εις πέρας την εξαιρετικά δύσκολη αποψινή αποστολή στο Βελιγράδι, θα υποδεχτούν τη Λοκομοτίβ Κουμπάν την επόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, όπου θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση.

Ας μην προτρέχουμε, όμως. Το “τριφύλλι” έχει απόψε πολύ δύσκολο έργο, αλλά έχει δείξει με τις τελευταίες εμφανίσεις του πως μπορεί να επιβιώσει στα δύσκολα παιχνίδια. Ο πήχυς έχει ανεβεί αρκετά τον τελευταίο καιρό και το διπλό στο Βελιγράδι είναι μονόδρομος.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Ο Σέρβος τεχνικός πήρε 13 παίκτες μαζί του στη Σερβία και θα κόψει έναν πριν το παιχνίδι. Αυτός θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Βινς Χάντερ, ο οποίος δεν θα κάνει ούτε απόψε το ντεμπούτο του με την “πράσινη” φανέλα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

National League 2 (1ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Το πρώτο βήμα έκανε το Αιγάλέω. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα. Στον 1ο όμιλο, το Αιγάλεω…