Κεντρική Basket League Άρης “Από τα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης” (vid)

“Από τα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης” (vid)

aris olympiacos okaro white

aris-olympiacos-okaro-white

Στην Sportsexpo που διεξάγεται στην ΔΕΘ βρέθηκε σύσσωμη η ομάδα του Άρη, με αφορμή την μπουτίκ της ομάδας που έχει στηθεί. Εκτός από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, το “παρών” έδωσε η σύζυγος του ιδιοκτήτη της ομάδας Νικολάου Λάσκαρη, Τζόρτζια Ευσεβίου – Λάσκαρη, καθώς και οι Εμμανούλ Λάσκαρης, Λευτέρης Αρβανίτης.

Τα μέλη της ομάδας, μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με όλους, ενώ ο Οκάρο Ουάιτ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, εξήρε την φήμη της ομάδας, τονίζοντας ότι ο Άρης είναι γνωστός σε όλον τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις ότι ο οι φίλαθλοι της ομάδας μάς ακολουθούν παντού, εντός κι εκτός Ελλάδας, εντός κι εκτός παρκέ. Ήταν όμορφο για την ομάδα που ήρθε πριν την προπόνηση εδώ και έγινε ένα με τους φιλάθλους, που μας στηρίζουν όλη τη χρονιά. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη. Παίξαμε παιχνίδια παντού στην Ευρώπη με το Eurocup και υπήρχαν παντού οπαδοί μας. Ο Άρης είναι από τα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και συνεχώς το δείχνουν αυτό οι φίλαθλοι, όπου κι αν παίζουμε”.

Για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος: “Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως το Ρέθυμνο. Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι, δεν το παίρνουμε αψήφιστα, ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε μία νίκη ακόμα για να πάρουμε την τρίτη θέση. Τα πλέι οφ είναι εντελώς διαφορετικά από την κανονική περίοδο. Όλοι οι ομάδες ανεβάζουν την έντασή τους, όλα μπορούν να συμβούν στα πλέι οφ, αλλά εμείς κοιτάμε μέρα με τη μέρα την χρονιά”.

Για τον αντίπαλο που προτιμάει στα πλέι οφ: “Δεν έχουμε προτίμηση. Όποιον κι αν βρούμε μπροστά μας, θα προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε. Μπαίνοντας στα πλέι οφ όλα τα παιχνίδια θα είναι σκληρά, οπότε δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλος, αρκεί να παραμείνεις συγκεντρωμένος”.

Δείτε βίντεο από το περίπτερο του Άρη:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…