Κεντρική Ασίστ Shadow Αγώνας μπάσκετ για τους πρόσφυγες

Αγώνας μπάσκετ για τους πρόσφυγες

basket-prosfyges-thessalonikiΑγώνες μπάσκετ μεταξύ ομάδων που θα αποτελούνται από δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Θεσσαλονίκης, δημοσιογράφους και βετεράνους καλαθοσφαιριστές θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 2 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη με στόχο τη συγκέντρωση βοήθειας για τους πρόσφυγες.

Οι αγώνες, που θα διεξαχθούν στο Εθνικό Γυμναστήριο της Μίκρας, θα αρχίσουν στις 11:30 και στόχος είναι να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, ρούχα και φαρμακευτικό υλικό, που θα προωθηθούν στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων.

“Είναι διαφορετικοί αγώνες, δίχως νικητές και ηττημένους, με μοναδικό στόχο να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες”, είπε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε δράσεις Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης ενώ ο δημοτικός σύμβουλος των “Εντάξει”, Σωκράτης Δημητριάδης τόνισε: “Ελπίζουμε στη μαζική παρουσία του κόσμου για να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση αγαθών. Σε αυτό τον αγώνα θα είμαστε όλοι μαζί, συμπαίκτες, διοίκηση και αντιπολίτευση σ’ αυτό τον κοινό σκοπό”.

Τους αγώνες στηρίζουν επίσης ο Δήμος Καλαμαριάς και η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Πηγή: We24.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…