Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ξέρω ότι είναι Θρύλοι της Ευρωλίγκας”

“Ξέρω ότι είναι Θρύλοι της Ευρωλίγκας”

warrick olympiakos

warrick-olympiakos

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Χακίμ Ουόρικ. Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των “ερυθρόλευκων”, τονίζοντας πως οι Πειραιώτες είναι οι θρύλοι της Ευρωλίγκας.

“Ξέρω ότι είναι Θρύλοι της Ευρωλίγκας. Παρακολουθώ το ευρωπαϊκό μπάσκετ και ο Ολυμπιακός είναι Θρύλος της Ευρωλίγκας. Έχει καταφέρει τα πάντα. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού“, δήλωσε αρχικά ο Ουόρικ και πρόσθεσε:

Ξέρω καλά τι σημαίνει Ολυμπιακός. Έχει πάντα στόχο την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις και τη νίκη σε κάθε ματς. Ξέρω λοιπόν πως μπροστά μου έχω μια μεγάλη πρόκληση. Γνωρίζω ότι η ομάδα είναι πρώτη στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα υπάρχει ακόμη ένας γύρος για να ολοκληρωθεί το TOP-16. Πριν, όμως, καν μάθω για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ήξερα πολλά για την ομάδα. Ο Λιν Γκριρ και ο Μαρντί Κόλινς είχαν φροντίσει γι’ αυτό. Είναι φίλοι μου και όταν συζητούσαμε για το πέρασμα τους από τον Ολυμπιακό, μου έλεγαν πάντοτε τα καλύτερα. Περιμένω λοιπόν να τα ζήσω και εγώ όλα αυτά που μου περιέγραφαν”.

Τέλος, συμπλήρωσε: “Είμαι σε καλή κατάσταση. Τα play off ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα και νιώθω πνευματικά και σωματικά έτοιμος για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Φασούλας: Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, με τον «τίγρη»…

Ο Παναγιώτης Φασούλας «ενώνει» το (πραγματικό) μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος επιχείρησε να κ…