Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τον “καίει” το φύλλο αγώνος

Τον “καίει” το φύλλο αγώνος

paok kosmos

paok-kosmos

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε εντός έδρας από τον Άρη στο μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής και δείχνει να χάνει το τρένο της 4άδας στην κανονική περίοδο της Basket League. Εκτός όμως από τη χαμένη ευκαιρία για να ξαναμπούν στο παιχνίδι της 4άδας, οι “ασπρόμαυροι” πιθανότατα θα χάσουν και πολλά ακόμα.

Φυσικά αναφερόμαστε στο φύλλο αγώνος το οποίο “καίει” τους γηπεδούχους, μιας και στο παιχνίδι υπήρξαν αρκετές διακοπές, αλλά και εκτόξευση αντικειμένων που δυσχεραίνουν την θέση της ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα, οι διαιτητές έγραψαν: “Κατά την είσοδο των παικτών για παρουσίαση, έξι λεπτά πριν την έναρξη, οπαδοί πετούσαν χάρτινα ρολά αριθμομηχανής προς τους παίκτες του Άρη. Στο τζάμπολ οπαδοί του ΠΑΟΚ, πετούσαν χάρτινα ρολά αριθμομηχανής με συνολική διακοπή 5 λεπτών για να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος“.

Όσον αφορά τη διακοπή πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, το διαιτητικό τρίο αναφέρει: “Πριν την έναρξη τρίτου δεκαλέπτου, οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν πολλά χάρτινα ρολά από αριθμομηχανή. Συνολική διακοπή 12 λεπτών, οι διαιτητές αποχώρησαν στα αποδυτήρια, ενημερώθηκαν παράγοντες του ΠΑΟΚ, έγινε ενημέρωση από τα μεγάφωνα. Υβριστικό σύνθημα για Κορομηλά, έγγραφη παρατήρηση“.

Τέλος, για τα όσα έγιναν στα 8,3” πριν το τέλος της αναμέτρησης, στο φύλλο αγώνος γράφτηκε πως: “8,3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, οι οπαδοί πετούσαν συμπαγή ρολά και ένα από αυτά χτύπησε στο μάτι τον κομισάριο. Οι διαιτητές αποχώρησαν στα αποδυτήρια στα αποδυτήρια, δόθηκαν πρώτες βοήθειες στον κομισάριο. Ζητήθηκε να εκκενωθεί το γήπεδο, όπως και έγινε και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε κανονικά“.

Πλέον, αναμένεται τις επόμενες μέρες να γίνει γνωστή η τιμωρία της “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ, με την καμπάνα να αναμένεται βαριά (τιμωρία της έδρας, χρηματικό πρόστιμο, κ.α).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/4)

Τα «φώτα» στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…