Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Το τελευταίο “πρέπει”

“Το τελευταίο “πρέπει”

skourtopoulos rethimno

skourtopoulos-rethimno

Το Ρέθυμνο υπερασπίστηκε αποτελεσματικά την έδρα του, επιβλήθηκε του Κοροίβου και ενίσχυσε την παρουσία του στις πρώτες οκτώ θέσεις της βαθμολογίας, κάνοντας σημαντικό βήμα για την είσοδο στα πλέι οφ. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ήταν ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών του, μοίρασε συγχαρητήρια και έκανε ειδική μνεία στον Θεοδωρίδη:

“Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας σήμερα, καθώς ήταν το τελευταίο “πρέπει” για τις νίκες. Η ομάδα ανταπεξήλθε καλά, έχοντας 5 νίκες στον δεύτερο γύρο. Έχουμε μπροστά μία πεντάδα αγώνων και από εδώ και μπρος θα φανεί μέχρι που αξίζουμε να φτάσουμε. Είναι δύσκολοι αλλά σίγουρα μπορούμε να καταφέρουμε να πάρουμε και άλλα παιχνίδια. Αυτό που προέχει είναι να ξεκουραστούμε. Έχουμε μικρό ρόστερ και στην συνέχεια να ετοιμαστούμε για να μπούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απέναντι στην Καβάλα.

Όσον αφορά στο ματς θεωρώ πως είχαμε κάποια καλά και κακά στοιχεία. Παρότι είχαμε αδράνεια στο ριμπάουντ ήταν κάτι που δεν μας στοίχισε γιατί είχαμε γενικά καλή αμυντική λειτουργία, ειδικά απέναντι στα πικ εν ρολ που ο Κόροιβος χρησιμοποιεί κατά μεγάλη βάση. Τα 19 λάθη που οδηγήθηκε ο Κόροιβος νομίζω το αποτυπώνει. Η εμπειρία είναι κάτι που αποκτιέται δεν είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε ταχύρυθμα. Αυτό είναι που μας πονάει στην διαχείριση του σκορ κυρίως. Συνεχίζουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί δούλεψαν πολύ μέχρι στιγμής. Τώρα πάμε να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε στην συνέχεια.

Αναφορικά με τον Θεοδωρίδη είναι πλέον έτοιμος για να πάρει ένα ρόλο στην ομάδα. Δεν είναι εύκολη η μετάβαση από την Β’ Εθνική στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Παρ’ όλα αυτά έχει δουλέψει καλά και δεν είναι τυχαία η συμμετοχή του. Είναι πλέον ένας παίκτης που μπορούμε να υπολογίζουμε. Είναι “καθαρόαιμο” πλέι μέικερ. Έχει καταλάβει τον ρόλο του και είναι στο χέρι του να καθιερωθεί στην ομάδα μας και στην κατηγορία”.

Ο Ηλίας Θεοδωρίδης, από την πλευρά του, δήλωσε: “Ήταν μία νίκη που θέλαμε πάση θυσία. Δουλέψαμε πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα με τον κόουτς. Το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο, ξέραμε την ομάδα του Κοροίβου. Πήραμε μία διαφορά, το διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε και πήραμε τελικά τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…