Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Στόχος η είσοδος στα πλέι οφ”

“Στόχος η είσοδος στα πλέι οφ”

Rethimno

Rethimno

Το Ρέθυμνο την Δευτέρα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Τρίκαλα, ψάχνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο και τον Σταύρος Σχίζα να μιλούν για το πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Αναλυτικά:
Ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Δευτέρας σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι τα Τρίκαλα. Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στόχων. Ο στόχος ήταν και είναι η είσοδος στα πλέι οφ από την αρχή της σεζόν. Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να βελτιώνουμε τη θέση μας και να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό. Δεν έχουμε τόσο μεγάλο ρόστερ για να κάνουμε μεγάλα όνειρα. Ειδικά σε περίοδο με διπλά και τριπλά ματς όπως τώρα. Όμως, από την “εικόνα” που δείχνουμε βλέπουμε πως αν κάποια παιδιά βελτιωθούν ακόμη περισσότερο μπορούμε να περιμένουμε μεγαλύτερα πράγματα. Πάμε στα Τρίκαλα για το καλύτερο δυνατό”.

Από την μεριά των παικτών μίλησε ο Σταύρος Σχίζας, ο οποίος τόνισε: “Πηγαίνοντας στα Τρίκαλα η ομάδα έχει ένα στόχο και μόνο και αυτός είναι ξεκάθαρα το “διπλό” που θα εξασφαλίσει πλέον την παραμονή στην κατηγορία. Πιστεύω θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχουμε παίξει φέτος γιατί τα Τρίκαλα είναι σε πιο δύσκολη θέση από εμάς και θέλουν οπωσδήποτε νίκη. Πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία από τα θετικά αποτελέσματα και με καλό ρυθμό, γεγονός που μας έχει βοηθήσει να δεθούμε περισσότερο σαν ομάδα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Με μία νίκη στα Τρίκαλα εδραιώνουμε την θέση στην κατηγορία και αυξάνονται ο πιθανότητες για τα πλέι οφ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…