Κεντρική Basket League Άρης “Σύμμαχος μας οι οπαδοί”

“Σύμμαχος μας οι οπαδοί”

priftis

priftis

Άρης και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 21η αγωνιστική της Α1, στο ντέρμπι που θα κρίνει, σε μεγάλο βαθμό, την ομάδα που θα καταλάβει την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, απέφυγε να χαρακτηρίσει “τελικό” τον αγώνα, ενώ ανέλυσε τα στοιχεία που θα κρίνουν έκβαση του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Είναι αγώνας “τελικός” για την 3η θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου;
“Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά δε θα το χαρακτήριζα “τελικό”. Κάθε αγώνας έχει μεγάλη σημασία, ειδικά τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής περιόδου. Είναι πασιφανές ότι εξ ορισμού εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει στο φετινό πρωτάθλημα, όπου όλες οι ομάδες είναι ικανές για τη ζημιά. Οπότε, είναι ένα ματς το οποίο θα παίξει ρόλο στην τελική βαθμολογία, αλλά όχι το μοναδικό, αφού μας περιμένουν δύσκολες αναμετρήσεις ως το τέλος, εντός κι εκτός έδρας”.

– Θα αποτελέσει για εσάς “οδηγό” ο αγώνας του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ;
“Στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ κάναμε μία από τις καλύτερες εκτός έδρας εμφανίσεις μας. Προερχόμασταν από βαριά ήττα στην Ποντγκόριτσα και θέλαμε να αντιδράσουμε άμεσα. Σίγουρα στον αγώνα του “Nick Galis Hall” θέλουμε να έχουμε την ένταση στην άμυνα και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση, που παρουσιάσαμε σ’ εκείνο το παιχνίδι”.

– Που νομίζετε ότι θα κριθεί η αναμέτρηση;
“Για μας όλα ξεκινούν από την άμυνα, η οποία είναι το βασικό συστατικό και για το σερί που έχουμε φέτος στην έδρα μας. Πολλά θα κριθούν στο κομμάτι της ενέργειας, στο οποίο ελπίζω να παρουσιαστούμε καλοί, έχοντας για πρώτη φορά κενό μιας εβδομάδας ανάμεσα σε δύο αγώνες. Το ριμπάουντ, τα λάθη και το μακρινό σουτ είναι επίσης παράγοντες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης. Το γεμάτο γήπεδο θα είναι όπως πάντα σύμμαχος στην προσπάθειά μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…