Κεντρική Basket League Άρης Σε ρυθμούς ντέρμπι

Σε ρυθμούς ντέρμπι

hagins aris aek

hagins-aris-aek

Ο Άρης και η ΑΕΚ ξεπέρασαν δύσκολα το εμπόδιο της Καβάλας και της Κηφισιάς και πλέον κινούνται στους ρυθμούς του μεταξύ τους ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη για την 21η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα κρίνει εν πολλοίς την τρίτη θέση, με τον Άρη να ενημερώνει πως από σημέρα (22/2) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για το σπουδαίο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Άρης Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι σήμερα Δευτέρα (22/02) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, την Κυριακή 28/02 (17:00) στο “Nick Galis Hall”, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από σήμερα έως την Παρασκευή (26/02) από τις 12:00 έως τις 20:00, από την ARIS BCBoutique “The Legend Store”. Για τη διάθεση των εισιτηρίων το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει νέα ενημέρωση από την Κ.Α.Ε.

Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια ηλεκτρονικά, από τη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aris-eisitiria-agonon-15-16/, αλλά και από τα συνεργαζόμενα σημεία του δικτύου της viva: Public, Ιανός, MediaMarkt, Reload, SevenSpots.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

ΘΥΡΕΣ     ΤΙΜΗ
5-6 10€
7-8-9-10 15€
1-2-3-4 20€
ΠΑΙΔΙΚΟ (6-12 ετών) 5€

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…