Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παροξυσμός ενόψει Φενέρμπαχτσε

Παροξυσμός ενόψει Φενέρμπαχτσε

pao kosmos oaka

oaka-kosmos-pao

Η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας τις τελευταίες μέρες έχουν ξεσηκώσει τους φίλους του “τριφυλλιού”, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό “παρών” στην εντός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Φενέρμπαχτσε.

Το γεγονός, δε, πως στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας κάθεται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, προσελκύει ακόμα περισσότερους φίλους του Παναθηναϊκού. Μέχρι στιγμής, πάνω από 10 χιλιάδες εισιτήρια (μαζί με τα διαρκείας) έχουν κάνε… φτερά.

Δείτε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Φενέρμπαχτσε (25/2, 9.15μ.μ.) καθώς και για όλα τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια του “τριφυλλιού” στο Top16 της Ευρωλίγκας από τα κάτωθι σημεία:

*Το κατάστημα viva.gr στο “The Mall Athens”, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

*Τα καταστήματα seven spots και IANOS.

*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Πληροφορίες στο 210-6440010.

*Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του «Απόστολος Νικολαϊδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με ωράριο λειτουργίας από Τρίτη (23/2) ως και Πέμπτη (25/2) από 10π.μ. ως 6μ.μ.

Την Πέμπτη (25/2), από τις 5.15μ.μ και μετά, θα διατίθενται εισιτήρια του αγώνα με τη Φενέρ και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

***Σημειώνεται πως πλέον, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…