Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να δείξουμε θέληση”

“Να δείξουμε θέληση”

djordjevic

djordjevic

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Εφές για την 7η αγωνιστική τους Top 16 και δεν επιζητά τίποτα άλλο πέραν της νίκης, ώστε να βελτιώσει τις πιθανότητες πρόκρισης του στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα και να μην απομακρυνθεί εντελώς από τις δύο πρώτες θέσεις. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, επεσήμανε την αισιοδοξία και πίστη του πως οι παίκτες του θα δείξουν πάθος και θέληση, ενώ έκανε μνεία και στους οπαδούς του “τριφυλλιού“:

“Καταφέραμε να φτάσουμε στην τρίτη μας νίκη και να βελτιώσουμε το ρεκόρ μας σε 50% στο Top 16 μετά την επικράτησή μας στο Ζάγκρεμπ. Επιστρέφουμε στην έδρα μας για να αναμετρηθούμε κόντρα σε μια πολύ σκληρή ομάδα με ποιότητα, έμπειρους παίκτες και ένα εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο. Πιστεύω πως οι παίκτες μου θα είναι έτοιμοι να παλέψουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα και θα δείξουν μεγάλη θέληση για τη νίκη. Επίσης, περιμένω τη στήριξη των σπουδαίων οπαδών μας”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Τζέιμς Φελντέιν: “Επιστρέφουμε στην έδρα μας μετά τη νίκη στο Ζάγκρεμπ και θα πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το πλεονέκτημα. Εννοώ ότι θα πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να αντλήσουμε όλη την ενέργεια που μας δίνουν σε κάθε αγώνα οι οπαδοί μας. Θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, επειδή έχουν τη δυνατότητα να τιμωρούν κάθε λάθος αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για έναν καλό αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…