Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μέσα ο Φώτσης ενόψει “Φενέρ”

Μέσα ο Φώτσης ενόψει “Φενέρ”

feldeine kalathis fotsis panathinaikos proponisi

feldeine-kalathis-fotsis-panathinaikos-proponisiΟ Παναθηναϊκός, ύστερα από την επιβλητική νίκη επί του ΠΑΟΚ, στρέφει την προσοχή του στην Ευρωλίγκα και, δη, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε (25/02, 21:15). Ευχάριστα, δε, είναι τα νέα στις τάξεις του “Τριφυλλιού”, καθότι ο Αντώνης Φώτσης ακολούθησε κανονικά το ομαδικό πρόγραμμα.

Ο 34χρονος φόργουορντ, που δεν αγωνίσθηκε κόντρα στον “Δικέφαλο του Βορρά” λόγω των ενοχλήσεων στη μέση, τέθηκε στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς ενόψει του επικείμενου παιχνιδιού με τους Τούρκους.

Ο Σάσα Πάβλοβιτς δεν προπονήθηκε, σήμερα, ένεκα της λοίμωξης του αναπνευστικού, εντούτοις, πρόκειται να είναι έτοιμος για το προσεχές ματς. Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος Μαυροβούνιος φόργουορντ έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνον στην Ευρωλίγκα.

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Μαρκίζ Χέινς κι Έλιοτ Ουίλιαμς, αναμένονται να ντεμπουτάρουν και στην Ευρωλίγκα. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, τέλος, πραγματοποίησε -για μια ακόμη μέρα- θεραπεία, καθότι εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…