Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Με 5 ευρώ στο ματς της χρονιάς

Με 5 ευρώ στο ματς της χρονιάς

apollon perivola kosmos

apollon-perivola-kosmos

Ο Απόλλων Πατρών δίνει τη δική του μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ. Μάλιστα, το παιχνίδι με την Κηφισιά το προσεχές Σάββατο (27/02, 17:00), έχει λάβει χαρακτήρια “τελικού” μετά και τη χθεσινή (22/02) βαριά ήττα από τον Αρκαδικό (82-59).

Έτσι, οι Πατρινοί έκαναν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για να γεμίσει το κλειστό της Περιβόλας. Παράλληλα, όρισαν γενική είσοδο μόλις 5 ευρώ και πλέον οι άνθρωποι του Απόλλωνα περιμένουν την ανταπόκριση της φίλαθλης κοινωνίας της πόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η Διοίκηση του Απόλλωνα CARNA εν όψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 17.00 και επειδή θεωρεί πως η παρουσία του φίλαθλου κόσμου θα είναι καθοριστική για την εξέλιξή του και την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, αποφάσισε η τιμή της γενικής εισόδου να είναι 5 ευρώ.

Η στήριξη και ενθάρρυνση των φιλάθλων του Απόλλωνα είναι πιο απαραίτητη από ποτέ, γι’ αυτό και η Διοίκηση απευθύνει κάλεσμα στους Πατρινούς να γεμίσουν την Περιβόλα και να δώσουν παλμό και ενέργεια στον Κώστα Μέξα και στους παίκτες τους για να μπορέσουν να φθάσουν στη νίκη, σ’ αυτό το παιχνίδι που είναι κομβικής σημασίας.

Άλλωστε, τα παιχνίδια που έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος είναι με την Κηφισιά, τον Άρη και τον Ολυμπιακό και η ομάδα θα πρέπει να φανεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει μέχρι τέλους ότι της αναλογεί από το κάθε παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…