Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Κάτι πήγε πολύ λάθος”

“Κάτι πήγε πολύ λάθος”

Soulis Markopoulos PAOK1

Soulis Markopoulos-PAOK

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στο Ρέθυμνο, αφού ηττήθηκε με 94-87. Ο Σούλης Μαρκόπουλος ήταν σαφώς απογοητευμένος από την απόδοση των παικτών του.

Αναλυτικά:
“Παίξαμε πολύ άσχημα και το πιο άσχημο είναι ότι το μυαλό μας δεν ήταν συγκεντρωμένο για να κάνουμε αυτό που έπρεπε. Κάκιστες επιθετικές επιλογές και όσες άμυνες κερδίσαμε, δεν τις μετουσιώσαμε σε θετικές επιθέσεις. Οταν πέρασε το Ρέθυμνο, οι παίκτες φάνηκαν σαν πανικοβλημένοι και προσπάθησαν με γρήγορο τρόπο να μπουν στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο όμως ημίχρονο γυρίσαμε το παιχνίδι αλλά και πάλι δεν ήμασταν έτοιμοι να κρατήσουμε τους αντιπάλους μακριά από το καλάθι. Είναι μια κακή ήττα που μας πάει πολύ πίσω. Με το πρόγραμμα που έχουμε δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Δεν ήμασταν παίξαμε με το μυαλό που έπρεπε. Κάθε παίκτης πρέπει να παίζει πρώτα με το μυαλό. Πότε να τρέξει, πότε να σταματήσει. Τι πρέπει να κάνει ανά πάσα στιγμή. Δεχτήκαμε 94 πόντους εντός έδρας. Είναι πάρα πολλοί. Κάτι πήγε πολύ λάθος. Πρέπει να τα ξαναδούμε όλα”.

Για το τι πρέπει να γίνει: “Φωνές βάλαμε αλλά δεν γίνεται τίποτα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει το ρόστερ άλλων ομάδων. Λείπουν και δύο παίκτες που είναι περίπου 25-35 πόντοι στην επίθεση. Μπορεί να μην βάλει ο ένας, τους βάζει ο άλλος. Τώρα δεν μπορούμε να έχουμε άλλες καταστάσεις. Περιμένω να έρθουν όλοι οι παίκτες για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Υπάρχει κούραση αλλά δεν είναι δικαιολογία. Οι παίκτες το ήξεραν όταν ήρθαν σε αυτήν την ομάδα. Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσουν οι τραυματίες. Η ομάδα έχει προβλήματα λόγω της απουσίας παικτών”.

Για το ματς με τον Κολοσσό και αν η ομάδα του θα παρουσιαστεί πλήρης: “Αν οι τραυματίες είχαν αποθεραπευτεί θα έπαιζαν και σήμερα”.

Για το αν έχει ζητήσει την ενίσχυση της ομάδας: “Δεν μπορώ να λέω δημόσια ότι συζητάω με τη διοίκηση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…