Κεντρική Basket League Άρης “Είναι νωρίς για ανανέωση”

“Είναι νωρίς για ανανέωση”

jamelle haggins hagins aris paok karfwma

jamelle-haggins-hagins-aris-paok-karfwma

Ο μάνατζερ του Τζαμέλ Χάγκινς, Μάριος Ολύμπιος μίλησε στον Ρ/Σ “Yellow Radio 92.8” για το μέλλον του Αμερικανού στον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:
Για τη φημολογούμενη πρόταση από τον Ολυμπιακό: “Δεν υπήρχε καμιά πρόταση από τον Ολυμπιακό. Ο Τζαμέλ αγωνίζεται σε μια μεγάλη ομάδα, λογικό είναι να αρέσει σε άλλες μεγάλες ομάδες, αλλά αυτή τη περίοδο έχει συμβόλαιο με τον Άρη, οπότε δεν υπάρχει καμιά πρόταση από άλλη ομάδα”.

Για το εάν είναι ικανοποιημένος στον Άρη ο Τζαμέλ Χάγκινς: “Είναι απόλυτα ικανοποιημένος ο Τζαμέλ με τον Άρη και με όλους τους ανθρώπους και διανύει μια πολύ καλή χρονιά. Είναι ευτυχισμένος στη Θεσσαλονίκη”.

Για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας του με τον Άρη: “Υπάρχει η διάθεση των ανθρώπων του Άρη, αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος. Άλλωστε, υπάρχουν κι άλλες προτεραιότητες για τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και για την ομάδα. Υπάρχει η επαφή κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά ακόμα είναι λίγο νωρίς. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με τον Άρη και η δουλειά που γίνεται είναι σοβαρή και υπάρχει όραμα. Όλοι χρειαζόμαστε τέτοιες προσπάθειες στην Ελλάδα”.

Για τη συνεργασία του με τον Άρη: “Είναι πολύ καλή η συνεργασία. Αρωγός ήταν ο κ. Αρβανίτης και η ομάδα που ανέλαβε τον Άρη, αλλά όλα στη συνεργασία μας είναι θετικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…