Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Είχαμε σοβαρή προσέγγιση”

“Είχαμε σοβαρή προσέγγιση”

djordjevic sef

djordjevic-sefΟ Παναθηναϊκός σημείωσε μεγάλη νίκη επί του Ρεθύμνου και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναφέρθηκε στο πως στήθηκε η ομάδα του κόντρα στους κρητικούς. Επιπλέον, μίλησε για τον χρόνο που μοίρασε ανάμεσα στους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είχαμε σοβαρή προσέγγιση στο παιχνίδι. Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση με τους τραυματισμούς, καθώς ο Χαραλαμπόπουλος αντιμετώπισε ξανά το πρόβλημά του , ο Πάβλοβιτς είχε πρόβλημα στον αστράγαλο και ο Διαμαντίδης όπως ξέρετε δεν προπονείται. Παρ’ όλα αυτά είχαμε τον Μποχωρίδη ως μπακ απ για να βρει ρυθμό. Το δύσκολο είναι να προσαρμόσουμε το παιχνίδι για τα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο, καθώς μερικοί από αυτούς δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά επιθυμούμε να τους φέρουμε. Είχαμε καλά διαστήματα, αμυντικά ειδικά από τον Παπαγιάννη που βελτιώνεται σε αυτόν τον τομέα. Χρησιμοποιεί τα πόδια του με διαφορετικό τρόπο. Δουλεύει πολύ με τα άκρα του μπορεί να κάνει αυτά που θέλουμε από αυτόν.”

Για το ροτέισον: “Επαιξαν λιγότερο αυτοί που είχαν παίξει πολύ. Πρέπει να κρατήσουμε την ενέργεια σε υψηλό επίπεδο και από αύριο θα έχουμε μία επιλογή ακόμα. Ο Χέινς έρχεται για να δώσει την ενέργεια, την αθλητικότητα και το ταλέντο που χρειαζόμαστε οπωσδήποτε. Ο Καλάθης είχε σοβαρό παιχνίδι, με καλή οργάνωση και καλές επιλογές σε σουτ και πάσες. Μετά από έναν σκληρό μήνα γι’ αυτόν έδειξε τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτόν όπως είχε δείξει ως το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις.”

Για τα αρνητικά που είδε με το Ρέθυμνο: “Αυτό που δεν μου άρεσε, ήταν τα λάθη και το ποσοστό στα τρίποντα (18 λάθη, 10/28τριπ.). Οι Γκιστ και Φώτσης είχαν ανοικτά σουτ, αλλά τα έχασαν, ωστόσο δεν εκβίασαν κάποιο σουτ.”

Για τον Διαμαντίδη: “Ελπιζω να παίξει. Αύριο θα δοκιμάσει να επανέλθει. Δεν τον πιέζουμε. Αν μπορεί, θα παίξει.”

Για τις μεταγραφές: “Εχουμε χώρο και θα δούμε. Ψάχνω την σωστή προσθήκη στο σωστό χρόνο. Θα δούμε. Το καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι η ενότητα της ομάδας. Είναι σε καλό επίπεδο και παρά τις φήμες για τους παίκτες στην αγορά, οι παίκτες μου παίζουν όσο πιο σκληρά μπορούν.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…