Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Φαβορί ο Ολυμπιακός”

“Φαβορί ο Ολυμπιακός”

lazaros agadakos

lazaros-agadakos

Η 17η αγωνιστική της Α1 κλείνει με μια σπουδαία αναμέτρηση στο ΣΕΦ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (18:30). Ένας άνθρωπος που έχει φορέσει και τις δύο φανέλες, ο Λάζαρος Αγαδάκος (τη διετία 2004-06 στον Ολυμπιακό και τη σεζόν 2006-07 στον ΠΑΟΚ) , παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, όπου έχρισε φαβορί τους Πειραιώτες αλλά ξεκαθάρισε ότι ο “δικέφαλος” δεν θα παρατήσει το παιχνίδι.

“Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο φαβορί για την νίκη. Στο ελληνικό πρωτάθλημα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν φανερή υπεροχή από τις υπόλοιπες ομάδες. Μακάρι αυτό το δεδομένο στα επόμενα χρόνια να αλλάξει, αλλά για την ώρα αυτή είναι η πραγματικότητα. Συνεπώς θεωρώ ότι εξαρτάται καθαρά από τον Ολυμπιακό η εξέλιξη της συνάντησης” επεσήμανε αρχικά για να συμπληρώσει πως:

“Οι γηπεδούχοι μέσα από τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος προσπαθούν να βρουν την φόρμα τους για τις αναμετρήσεις της Ευρωλίγκας. Το ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την νίκη, δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα αφήσει το παιχνίδι. Οι ομάδες του Σούλη Μαρκόπουλου είναι πάντα σοβαρές και συγκεντρωμένες. Και ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, θα προσπαθήσει να φορμαριστεί μέσα από αυτό το ματς, να πάρει ψυχολογία από μια καλή εμφάνιση, ενώ ειδικά για τους νεαρούς παίκτες του η αναμέτρηση με έναν αντίπαλο του επιπέδου του Ολυμπιακού θα είναι μια πολύ καλή προπόνηση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…