Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Έτοιμος κι ενθουσιασμένος”

“Έτοιμος κι ενθουσιασμένος”

timthumb 1

elliot-williamsΟ Έλιοτ Ουίλιαμς, ύστερα από την καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ, είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα.

Ο Αμερικανός άσος, μάλιστα, τόνισε -στη Media Day ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε (25/02, 21:15)- πως είναι ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι θα αγωνισθεί -για πρώτη φορά στην καριέρα του- σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Αναλυτικά:

“Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη διοργάνωση, οι οπαδοί μας θα μας δώσουν μεγάλη υποστήριξη, είμαι ενθουσιασμένος. Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι κι είμαστε έτοιμοι για αυτό, πήρα μια εικόνα από τα προηγούμενα δύο παιχνίδια, σε άμυνα κιι επίθεση. Πάντα υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, δεν ήμουν ποτέ μέλος μιας ομάδας που παίζει σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις, αλλά έχω ακούσει τόσα για αυτό και είμαι έτοιμος.

Για το “κλειδί” της νίκης: “Συνδυασμός πραγμάτων, αμυντικά θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί, επιθετικά θα πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας και μην ξεχνάμε ότι θα έχουμε και τον κόσμο μας, που θα μας στηρίζει διαρκώς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…